SRPSKA LISTA: Dok se Vučić bori za srpski narod na KiM, Rada, mali Marko i Bogdanović se utrkuju da se dodvore stranim mentorima!

Novosti online

08. 05. 2022. u 20:29

DOK se Vučić bori za srpski narod na KiM, Rada, mali Marko i Bogdanović se utrkuju da se dodvore stranim mentorima, saopštila je Sprska lista.

СРПСКА ЛИСТА: Док се Вучић бори за српски народ на КиМ, Рада, мали Марко и Богдановић се утркују да се додворе страним менторима!

Arhiva Novosti

- U trenutku kada je jasna namera Prištine i njihovih mentora da u svetlu sukoba u Ukrajini izvrše pritisak na Srbiju tj predsednika Srbije Aleksandra Vučića i Srbe na Kosovu i Metohiji, u pomoć im priskaču Rada Trajković sa Savskog venca, mali Marko Jakšić, radnik kosovskog suda i Goran Bogdanović čija je stranka za vreme svoje vlasti omogućila legalizaciju kosovske nezavisnosti pred Međunarodnim sudom pravde.

- Činjenica je da u vremenima krize svako pokaže pravo lice, tako je i ovaj trojac koji nikada nije dobio podršku veću od par desetina glasova na Kosovu i Metohiji, oportunistički iskoristio ovu krizu da ustane protiv sopstvene države - dodaju iz Srpske liste.

- I na poslednjim izborima Srbi sa Kosova i Metohije su jasno pokazali svoj stav i pored svih opstrukcija Prištine dali punu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću koga danas napadaju Aljbin Kurti, Rada, mali Marko i Goran Bogdanović gotovo jednoglasno.

Znaju najbolje Srbi sa KiM da se jedino predsednik Aleksandar Vučić bori za naše interese, dok se pomenuti trojac utrkuje kako da snj dodvore stranim mentorima i ambasadama - zaključuju iz Srpske liste.

BONUS VIDEO - SRBI I RUSI NA PRAVOJ STRANI ISTORIJE: Otkriven spomenik crvenoarmejcima poginulim u Niškom incidentu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

(SNIMCI SA LICA MESTA) Avion PROMAŠIO pistu, pravo u jezero - zatvoren aerodrom