"OPOZICIJA ZNA DA ĆE IZGUBITI IZBORE" Vučelić - "Priželjkuju Majdan u Srbiji, jer drugačije ne mogu da uzmu vlast"

Novosti onlajn

29. 03. 2022. u 11:14

GLAVNI i odgovorni urednik "Večernjih novosti" Milorad Vučelić gostovao je u emisiji "Dobro jutro, Srbijo" na televiziji Hepi.

ОПОЗИЦИЈА ЗНА ДА ЋЕ ИЗГУБИТИ ИЗБОРЕ Вучелић - Прижељкују Мајдан у Србији, јер другачије не могу да узму власт

Foto: Printscreen

Između ostalih tema o kojima je govorio Vučelić, u razgovoru sa Milomirom Marićem, osvrnuli su se i na Janoša Bugajskog koji poziva na "ukrajinski scenario u Srbiji" i njemu sličnima koji su izgradili karijeru na nesreći srpskog naroda. 

Neki iz opozicije takođe priželjkuju "Majdan" u Srbiji i otimanje vlasti na ulici. 

- Drugačije ne mogu da je uzmu ni na koji način. To što rade protiv Vučića će sve doći na svoje mesto posle 3. aprila, zbog čega će oni biti nezadovoljni, prizivati na "Majdan", proteste - rekao je Vučelić. 

Ponoš je dao intervju pre nego što se kandidovao za predsednika Srbije, u kojem je naveo da se video sa važnim ljudima u Americi i koji su mu, kako je naveo Marić, rekli "dosta smo mi igrali sa jakim Vučićem, sad ćemo da igramo na malo slabijeg Vučića". 

- Podela u srpskom društvu je nešto drugo, nije pola-pola. To je kao podela oko Rusije, kao i prema Vučiću što će biti izražena, 80-20. Ne govorim o glasanju, to će biti milion, dva miliona razlike. 

Kako ističe, ovo je teško nazvati podelom. 

- Oni će suočenjem sa tim svojim saznanjem biti razočarani, i već planiraju "da su pokradeni" i slično - zaključio je Vučelić. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!