MINISTAR VULIN: Srbija će, zahvaljujući samostalnoj politici predsednika Vučića, ove zime imati i struju i gas

Novosti onlajn

15. 10. 2021. u 13:30

MINISTAR unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da će Srbija i Mađarska, zahvaljujući samostalnoj politici koju vode predsednik Aleksandar Vučić i premijer Viktor Orban, ove zime imati i struju i gas.

МИНИСТАР ВУЛИН: Србија ће, захваљујући самосталној политици председника Вучића, ове зиме имати и струју и гас

Foto: MUP

Ministar Vulin, koji je zajedno sa mađarskim kolegom Šandorom Pinterom na graničnom prelazu Horgoš–Reske obišao zajedničke srpsko-mađarske patrole, koje će od danas brinuti o bezbednosti granice između Srbije i Mađarske, istakao je da samo slobodne i suverene zemlje mogu da odbrane svoje granice i svoj način života.

- Pomoć od drugih teško možemo da očekujemo, a sigurno nikome nije više stalo do naših zemalja od nas samih. Aleksandar Vučić i Viktor Orban vode samostalnu politiku i donose odluke u skladu sa interesima svojih država - rekao je ministar Vulin.

Zahvaljujući takvoj politici, kako je naveo, Srbija i Mađarska će ove zime imati i gasa i struje, jer predsednici Vučić i Orban nisu prihvatili naređenja i diktate.

- Zato što smo izgradili gasovod i nismo odustali od naših elektrana, mi ćemo ove godine imati i struje i gasa. Zato što nismo odustali od našeg prijateljstva sa Ruskom Federacijom imaćemo i najpovoljniju cenu gasa. To je zato što Vučić i Orban vode nezavisnu, samostalnu politiku. Takva samostalna politika se vodi i kada je u pitanju čuvanje naših granica i našeg načina života - kazao je ministar Vulin.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO:

Predsednik Vučić u obilasku Galerija centra, Beograd na vodi

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (11)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)