MINISTAR VULIN: Srbija će, zahvaljujući samostalnoj politici predsednika Vučića, ove zime imati i struju i gas

Novosti onlajn

15. 10. 2021. u 13:30

MINISTAR unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da će Srbija i Mađarska, zahvaljujući samostalnoj politici koju vode predsednik Aleksandar Vučić i premijer Viktor Orban, ove zime imati i struju i gas.

МИНИСТАР ВУЛИН: Србија ће, захваљујући самосталној политици председника Вучића, ове зиме имати и струју и гас

Foto: MUP

Ministar Vulin, koji je zajedno sa mađarskim kolegom Šandorom Pinterom na graničnom prelazu Horgoš–Reske obišao zajedničke srpsko-mađarske patrole, koje će od danas brinuti o bezbednosti granice između Srbije i Mađarske, istakao je da samo slobodne i suverene zemlje mogu da odbrane svoje granice i svoj način života.

- Pomoć od drugih teško možemo da očekujemo, a sigurno nikome nije više stalo do naših zemalja od nas samih. Aleksandar Vučić i Viktor Orban vode samostalnu politiku i donose odluke u skladu sa interesima svojih država - rekao je ministar Vulin.

Zahvaljujući takvoj politici, kako je naveo, Srbija i Mađarska će ove zime imati i gasa i struje, jer predsednici Vučić i Orban nisu prihvatili naređenja i diktate.

- Zato što smo izgradili gasovod i nismo odustali od naših elektrana, mi ćemo ove godine imati i struje i gasa. Zato što nismo odustali od našeg prijateljstva sa Ruskom Federacijom imaćemo i najpovoljniju cenu gasa. To je zato što Vučić i Orban vode nezavisnu, samostalnu politiku. Takva samostalna politika se vodi i kada je u pitanju čuvanje naših granica i našeg načina života - kazao je ministar Vulin.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO:

Predsednik Vučić u obilasku Galerija centra, Beograd na vodi

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (11)