KISIĆ TEPAVČEVIĆ: Borba protiv neprijatelja danonoćna misija Aleksandra Vučića

Novosti online

25. 07. 2021. u 09:47

MINISTARKA za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darija Kisić Tepavčević izjavila je danas da je borba protiv svih vidljivih i nevidljivih neprijatelja Republike Srbije danonoćna misija predsednika Aleksandra Vučića.

КИСИЋ ТЕПАВЧЕВИЋ: Борба против непријатеља даноноћна мисија Александра Вучића

Foto: Tanjug/S:A

- U svakoj njegovoj reči i svakoj njegovoj aktivnosti vidi se snaga i želja za napretkom i boljoj budućnosti građana Srbije. Kada je nevidljivi neprijatelj, korona virus, zaposeo našu zemlju, upravo je vizionarska i odgovorna politika Aleksandra Vučića Srbiji dodelila ulogu lidera u svetu u borbi protiv ove pošasti. Nabavljene su sve vakcine i izgrađene su nove bolnice i laboratorije u rekordnom roku, pokrenuti su proizvodni pogoni za punjenje i proizvodnju imunobioloških preparata, čime smo pokazali da u spremnosti i organizovanosti države u borbi protiv korona virusa Srbija nema premca - rekla je Kisić Tepavčević.

- A kada su u pitanju oni drugi neprijatelji – oni koji se za razliku od virusa mogu videti golim okom, i oni udaraju sve jače sa svih strana – očekivano, neočekivano, pritajeno, tajno, javno… neprestano. Koriste se lažima – i brutalne ubice i oni koji u njima pronalaze svoje saveznike, političari koji su priželjkivali i neuspeh države u borbi protiv korona virusa za ostvarivanje svojih političkih ciljeva. I udaraju direktno na predsednika Vučića, a udaraju i tamo gde je svaki čovek najosetljivi – u njegovu porodicu. Očigledno je da ne biraju reči i ne biraju sredstva svi oni kojima smeta jaka Srbija. A naša Srbija je krenula nezaustavljivo napred i to ne može niko da zaustavi.

- Kažu da je uspešan i jak onaj čovek koji može postaviti čvrst temelj i sa kamenjem koji su drugi bacali na njega. Uprkos svim izazovima, predsednik Vučić je uspeo da izgradi čvrste i stabilne temelje naše Srbije. A kamenja je bilo i biće - zaključila je Kisić Tepavčević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)