VULIN O KRIVOKAPIĆEVIM ĆERKAMA: Ko ih proteruje? Ovo je čista manipulacija!

Novosti online

30. 06. 2021. u 19:53

MINISTAR unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin kaže da niko ne proteruje ćerke predsednika Vlade Crne Gore Zdravka Krivokapića iz Srbije i da se radi o čistoj manipulaciji.

ВУЛИН О КРИВОКАПИЋЕВИМ ЋЕРКАМА: Ко их протерује? Ово је чиста манипулација!

Foto Tanjug

Ministarstvo unutrašnjih poslova ranije danas je istaklo da je proverama utvrđeno da ne postoje konkretna saznanja o mogućem ugrožavanju bezbednosti ćerki predsednika Vlade Crne Gore Zdravka Krivokapića.

Ministar Aleksandar Vulin je istakao kako se radi o čistoj manipulaciji.

- Naše nadležne bezbednostne službe rade procenu svih lica, pa čak i onih koji nisu štićeni kod nas. One su ovde živele bez problema. Mi smo ostvarili s njima policijsku komunikaciju, imali su vezu s čovekom kog su mogli da pozovu ukoliko im se bilo šta učini čudno. Nikada nam nisu rekle da su ugrožene na bilo koji način. Kada se nisu javljali neko vreme, mi smo se zabrinuli. Onda smo mi otišli na adresu i javile su se i rekle da nisu u Srbiji i da se osećaju ugroženo. Sin predsednika Vučića, kad god je bio u Crnoj Gori, redovno je fotografisan i redovno provlačen kroz sve medije i redovno se pokušala njegova kriminilzacija. Nisam primetio da je Aleksnadar Vučić bilo kome plakao. Kako imate takve aršine prema porodici predsednika Vučića? Protiv njega je dozvoljeno sve, a kada se neko spomene od vaše porodice, vi napadnete čitavu Srbiju i kažete kako ih proterujete iz Beograda. Ko ih proteruje? Ovo je čista manipulacija. Svakome garantujemo bezbednost - rekao je Vulin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!