SRĐA TRIFKOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Od Bajdena ne možemo očekivati ništa dobro, a od EU nema ništa (VIDEO)

Novosti online

30. 06. 2021. u 16:38

ISTORIČAR i publicista Srđa Trifković bio je gost jutarnjem programa Hepi TV.

СРЂА ТРИФКОВИЋ БЕЗ ДЛАКЕ НА ЈЕЗИКУ: Од Бајдена не можемо очекивати ништа добро, а од ЕУ нема ништа (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Depositphotos/ilustracija

Srđa Trifković je govorio i o krizi identiteta bosanskih muslimana.

- To je cirkus od identitetskog inženjeringa kome je potrebno neko utemeljenje koje, u ovom slučaju, ima kvaziistorijsku podlogu koja je inherentno antisrpska - objasnio je Srđa Trifković.

Istoričar je ponovio da Srbija nikada neće ući u EU.

On je objasnio da Srbija od Amerike čiji je predsednik Džo Bajden ne može da očekuje ništa dobro i da se Bajden neće okrenuti rešavanju unutrašnjih problema, kao što su se neki nadali.

- U percepciji sadašnje demokratske administracije, zavođenje što čvršće kontrole iznutra uz drakonsko kažnjavanje divergentnih mišljenja i "subverzivnih" stavova ide ruku pod ruku sa globalnim intervencionizmom. To su dve neraskidive polovine liberalnog totalitarizma savremene Amerike - rekao je Srđa Trifković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (4)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!