TRAGEDIJA U ULCINjU: Ubio ga zbog ljubomore

B. D.

03. 03. 2017. u 19:52

ТРАГЕДИЈА У УЛЦИЊУ: Убио га због љубоморе

Savo Đurišić

Ljubomora je najverovatnije motiv teškog ubistva koje se dogodilo u četvrtak uveče u Ulcinju

ULCINj - Ljubomora je najverovatnije motiv teškog ubistva koje se dogodilo u četvrtak uveče u Ulcinju. Beća Likaj (53) povremeno nastanjen u Ulcinju ubijen je hicima iz vatrenog oružja u naselju Pinješ, u četvrtak oko 19.30. Njegov sugrađanin Savo Đurišić (29) osumnjičen je za ubistvo, a policija ga je uhapsila 40 minuta nakon počinjenog teškog krivičnog dela.

Ubistvo je počinjeno u stanu konobarice B. L. koja je poslednjih nekoliko meseci radila u kafićima najjužnijeg crnogorskog primorskog grada, a doselila se iz Pljevalja. Prema saznanjima Novosti, Đurišić je priznao ubistvo.

Navodno Đurišić se povremeno viđao sa B. L. i kobnog dana njih dvoje su se svađali u jednom od ulcinjskih lokala. Predveče Đurišić je pošao do stana koji je ona iznajmljivala, međutim, vrata su bila zaključana. On je provalio vrata i u stanu zatekao Likaja i B. L.

U grudi Likaja, Đurišić je ispalio više hitaca koji su bili smrtonosni. Nakon ubistva on je pobegao u pravcu bivšeg hotela "Galeb", gde je u rastinje bacio pištolj iz kojeg je pucao, ali je nakon 40 minuta lociran i uhapšen.
Pratite nas i putem iOS i android aplikacije