Alarmantne informacije iz grada Vuhan: U gradu-karantinu umro doktor koji je lečio obolele, još jedan imao srčani udar, sumnja se da je i on imao virus (FOTO)

Novosti online

25. 01. 2020. u 11:49

Алармантне информације из града Вухан: У граду-карантину умро доктор који је лечио оболеле, још један имао срчани удар, сумња се да је и он имао вирус (ФОТО)
Lekar Liang Vudong , koji je u bolnici u Vuhanu lečio obolele, preminuo je danas. U pitanju je muškarac star 62 godine
Lekar Liang Vudong , koji je u bolnici u Vuhanu lečio obolele, preminuo je danas. U pitanju je muškarac star 62 godine.

Doktor je lečio obolele od koronavirusa, a posle nekog vremena je počeo da oseća simptome virusa, da bi u subotu ujutru preminuo.

U istoj bolnici samo nekoliko sati pošto je Liang umro,  jedan doktor je doživeo srčani udar. Nije poznato da li je i taj lekar bio zaražen virusom, ali se sumnja da je i on preminuo zbog virusa.

Kina je potvrdila 1.287 slučajeva zaraženih novim koronavirusom od 24. januara. U kineskoj provinciji Hubei prijavljeno je novih 15 umrlih ljudi zaraženih virusom korona čime se broj umrlih popeo na 41, saopštile su lokalne vlasti i navode da je registrovano još 180 zaraženih. Kineska provincija Hubei saopštila je da je još 15 osoba umrlo od koronavirusa, čime je broj žrtava porastao na 41.
Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Nemanja

31.01.2020. 13:11

Ne stresirajte vise ovaj narod.Mene vise brinu stotine hiljada penzija po 12 hiljada dinara i masovno iseljavanje omladine.