Kako devojčici da kažu da je OSTALA SIROČE, da joj se MAMA NEĆE VRATITI kući? SUZE I JECAJI u domu Božidarke Đ. (23), NASTRADALE kod Kule

J. L. - A. R.

nedelja, 05. 07. 2020. u 21:41

Како девојчици да кажу да је ОСТАЛА СИРОЧЕ, да јој се МАМА НЕЋЕ ВРАТИТИ кући? СУЗЕ И ЈЕЦАЈИ у дому Божидарке Ђ. (23), НАСТРАДАЛЕ код Куле

Foto: Privatna arhiva

Dete je podigla sama, uz pomoć roditelja
U KULI, Ruskom Krsturu, Vrbasu i Crvenki - muk. U stravičnom udesu, koji se dogodio oko 3.30, kada je "reno megan" kojim je upravljao Mihajlo S. (23) iz Ruskog Krstura usled neprilagođene brzine sleteo s puta, nastradale su Marija F. (17) iz Kule, Božidarka Đ. (23) iz Crvenke i Tatjana G. (15) iz Vrbasa. Sa njima u vozilu su bili i Milica S. (14) iz Kule i Jovan Viljanac (17) iz Ruskog Krstura, koji su zadobili teške telesne povrede. Lekari u Novom Sadu se bore za njihove živote.

Suze i jecaji ne prestaju u domu Božidarke Đukić u Crvenki. Majka Rada i otac Dragan, skromni, fini ljudi, ne mogu da dođu sebi od šoka. Za strašnu nesreću javljeno im je u nedelju rano ujutru, čim se dogodila tragedija. Od tada su sve oči uprte u Božidarkinu maloletnu ćerku. Niko ne zna kako da joj saopšte da njena mama više nikada neće doći kući.

- Ona joj je bila i otac i majka. Sama ju je, uz pomoć roditelja, podizala, i sada je dete ostalo siroče - kratko nam je, pokušavajući da se smiri, rekla Božidarkina rođaka. - Srećom, devojčica ima tri tetke, i verujem da će one, nekako, pokušati da nadomeste majku. Ali to je nemoguće. Svi su sada angažovani oko sahrane, koja će biti u utorak. Devojčicu pokušavaju da zaštite koliko god mogu. Molim vas da razumete njihov bol i da im ne otežavate dodatno ovu tragediju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (10)

Ih bre

06.07.2020. 04:12

@Bojan - Ispade po tvom komentaru da zena zato sto je samohrana majka nema prava da ide u provod?! I jos skoro da je nesrecnica zasluzila ovo sto joj se desilo -SMRT?! A ovaj pijani bilmez nista? Ocigledno, impatija ti nije jaca strana!

Bojan

06.07.2020. 08:06

@Bojan - Daleko od toga da je trebalo, nikom to ne treba tako da se desi baš zato i kažem. I moja majka je bila samohrana i nije se vraćala u zoru, ako nije spremna da se potpuno posveti detetu zašto ga je i radjala

mama

06.07.2020. 08:33

@Bojan - Samohrana sam majka i nikad ga nisam noću ostavila nikom a kamoli samog da bih ja otišla u grad ili ne daj bože dovela več trećeg momka kao moja komšinica da živi sa njom i njenim detetom.Svako od nas je izabrao svoj put ili imao splet životnih okolnosti ali kada rodiš dete onda je prvenstveno ono na prvom mestu

stil života

06.07.2020. 08:57

@Bojan - Pa verovatno je tako i postala samohrana majka. Oca i ne spominju da bi mogao preuzeti svoje dete koje je ostalo bez majke. Pitam se zašto je to tako, nisu svi muškarci stoka koja ne želi da brine o deci. Provoda ima različitih, nije ovo jedini način, zar ne?

Драган Р

06.07.2020. 09:24

@Bojan - Зашто изврћете ствари? Наравно да је за жаљење свака несрећа, посебно када се угасе млади животи и убеђен сам да и господин који се потписао као Бојан мисли исто. Он је у свом коментару писао о нечем другом. Та несрећна жена је са 23 године успела и да се уда и да се разведе, дете од пар година оставља код родитеља и банчи по кафићима до ране зоре и то је вама изгледа нормално? Само пре пар дана је на исти начин (на мотору) настрадала девојка од 27 година која је дете дала оцу на старање?

Mirjana

06.07.2020. 06:14

Nema reći ni za " opravdanje"dolaska kući u sitne sate ni provoda uz alkohol i vožnju u pijanom stanju!!

Nikola Kostić

06.07.2020. 08:14

Vi novinari kad lupite munje sevaju! Ova jadnica 23 god. a vi pišete maloletna ćerka, ma ne punoletna je! Strašno je ovo ali nije ni prvi ni na žalost poslednji put. Klinci, flaša i volan nikako zajedno!