Silovao pastorku ometenu u razvoju

J. I.

17. 05. 2018. u 09:15

Policija uhapsila Novicu B. (56) iz Smedereva pod sumnjom da je obljubio devojčicu (14). Zapretio da će ubiti i nju i njenu majku, ako nekome kaže šta se dogodilo

Силовао пасторку ометену у развоју

Više tužilaštvo u Smederevu Foto N. Živanović

NOVICA B. (56) iz Smedereva uhapšen je pod sumnjom da je silovao četrnaestogodišnju ćerku svoje nevenčane supruge, devojčicu koja je ometena u razvoju! Nakon zločina, pastorki je pretio smrću ukoliko otkrije šta joj je uradio.

Seksualno iživljavanje dogodilo se, kako saznajemo, još pre mesec dana, a prijavljeno je policiji tek 12. maja. Novica B. živi nekoliko meseci u vanbračnoj zajednici sa majkom maloletne devojčice, dok je dete kod bake i povremeno im dolazi u posetu. To je Novica B. iskoristio i kada su jednom prilikom ostali sami u kući on ju je silovao.

- Zapretio je detetu da ne sme nikome da kaže šta se dogodilo, ili će, u suprotnom, ubiti i nju i njenu majku - rekao nam je izvor blizak istrazi.

- Devojčica se, ipak, poverila majci posle izvesnog vremena, a potom su obe otišle i prijavile silovanje.

Navodno, ona je detaljno ispričala šta joj se dogodilo. Upućena je na ginekološki pregled kojim je ustanovljeno da nije nevina, ali i da nema povreda genitalnih organa. Lekar, navodno, nije mogao ni precizno da se izjasni kada je nastala defloracija.

Ono što daje posebnu dozu surovosti ovome je činjenica da je reč o detetu sa smetnjama u razvoju i koje pohađa i specijalnu školu. Kako nezvanično saznajemo, i majka ima izvesne zdravstvene smetnje, i oštećen sluh.

U Tužilaštvu odbijaju da govore o detaljima ovog posebno osetljivog slučaja zbog zaštite maloletnog deteta. Naloženo je i DNK veštačenje, saznajemo nezvanično. Uključene su, kako nam je potvrđeno, sve nadležne službe da bi dete imalo adekvatnu zaštitu.

Shutterstock

NEGIRAO U TUŽILAŠTVU

PREMA našim saznanjima, uhapšeni Novica nema krivični dosije. On je sa krivičnom prijavom, posle isteka policijskog zadržavanja od 48 sati, predat Višem javnom tužilaštvu. Salušan je i, nezvanično, negirao je da je silovao ćerku svoje nevenčane supruge. Tužilaštvo je zatražilo pritvor do 30 dana.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (10)

BOZA ZEMUNAC

17.05.2018. 09:44

Zašto inicijali,koga štitimo? Pod hitno vratiti smrtnu kaznu a ovu vucibatinu kastrirati.

Pravnik

17.05.2018. 10:29

Ljudi legalizujte vec jednom prostituciju,bice mnogo manje silovanja.Ovo je haos sta se desava.Bice svima od koristi llegalizacija prostitucije kao u svim sredjenim drzavama.

Деки

17.05.2018. 11:55

Објавите фотографију са пуним личним подацима битанге! Не треба никога убити, али овом манијаку бих повадио све органе без којих не би био витално угрожен и поделио неким много бољим и квалитетнијим особама, које чекају на ред за продужетак живота.