Plazma keks - decenijski brend

Fonet

10. 04. 2014. u 22:54

Плазма кекс - деценијски бренд
Kompanija Bambi, najveći domaći konditor, je ovogodišnji dobitnik nagrade "Najbolje iz Srbije", kao najbolji korporativni brend u svojoj kategoriji

Kompanija Bambi, najveći domaći konditor, je ovogodišnji dobitnik nagrade "Najbolje iz Srbije", kao najbolji korporativni brend u svojoj kategoriji, dok je Plazma, najpoznatiji brend ove kompanije, proglašena za najbolji robni brend u protekloj deceniji.

Ovogodišnja priznanja "Najbolje iz Srbije" organizovala je Privredna komora Srbije u saradnji sa Ministarstvom spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija i dnevnim ekonomskim listom Privredni pregled.

U saopštenju se ističe da je kompanija ponosna što je Plazma proglašena za najbolji robni brend u proteklih deset godina, jer suvereno vlada srcima potrošača već decenijama.

"Priznanja koja smo osvojili nose sa sobom i dužnost da opravdamo stečeno poverenje i da ubuduće dodatno ulažemo u razvoj naše kompanije i njenih brendova", istakli su u kompaniji Bambi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

momcilo

11.04.2014. 04:18

da je srece ovo bi mogla dijaspora plasirati na zapadno trziste, ali pravo glasa I ministarstvo je bitnije od posla. plazma je srpski bmw ali, ......... dosadi ponavljati........

Maja M.

12.04.2014. 17:42

Ne kontrolisu, tacnije ne veruju da kontrolisu, da li je soja koju koriste u proizvodnji keksa za decu GMO. Veruju svojim dobavljacima.Tragedija.