Rekla je da će me ubiti, sačekati kada vodim dete u vrtić: Žena koja se predstavila kao majka učenice iz Vranja uputila pretnje novinarki Novosti (FOTO)

V. N.

05. 11. 2019. u 19:52

Рекла је да ће ме убити, сачекати када водим дете у вртић: Жена која се представила као мајка ученице из Врања упутила претње новинарки Новости (ФОТО)
Fotografije obnažene učenice šestog razreda vranjske OŠ "Radoje Domanović" u središtu su afere koja već nedeljama potresa ovaj grad

NOVINARKA "Novosti" Jelena Stojković, autorka teksta o zbivanjima među vranjanskim osnovcima, dobila je u utorak veče zastrašujuće pretnje od žene koja se predstavila kao majka devojčice o kojoj je pisala.

- Zvala me je više od 20 puta, a kada sam se javila pretila je da će me ubiti, da će me sačekati kada vodim dete u vrtić, da ne znam s kim imam posla, a usledile su i jezive psovke - navodi Jelena Stojković samo deo uvreda i pretnji koje je doživela i koje će prijaviti policiji.

Pročitajte još - Skandal u Vranju: Raskinuo sa devojčicom iz 6. RAZREDA, pa poslao njene gole slike drugovima, a oni CELOM GRADU

Podsetimo, fotografije obnažene učenice šestog razreda vranjske OŠ "Radoje Domanović" u središtu su afere koja već nedeljama potresa ovaj grad, a o kojoj informacije prikuplja i Više tužilaštvo u Vranju. Neprilične slike, putem mobilnih telefona, "zavrtele" su se najpre među osnovcima ove škole, da bi se zatim proširile i među učenicima ostalih vranjskih škola.

Afera je, prema nezvaničnim navodima, počela još u februaru, kada su učenica šestog i učenik sedmog razreda ove škole, smatrajući da su u emotivnoj vezi, počeli da razmenjuju poruke. Za uobičajenim, tekstualnim, usledile su - lascivne.

Dečak je navodno dobio fotografiju svoje obnažene devojke, a kada je njihova nazoviveza prekinuta, iste slike počeo je da prosleđuje drugovima iz škole. To se sve, navodno, dešavalo tokom letnjeg raspusta, a informacija je do zaposlenih u školi došla početkom školske godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Slovenka

06.11.2019. 01:45

Pretnje novinarki koja radi svoj posao? Pretnje nekome ko se zalaze za istinu? Pitas li se "majko" da li si majka kad pretis umesto da vodos brigu sta ti dete radi,kroz sta prolazi sad jer ti nisi imala vremena da se bavis svojim detetom? Stidi se!!!!!!! Stidi se!!!!!!? Stidi se sto sebe nazivas majkom!!!