ČEMU OVO SLUŽI?: Žena zbunjena što punjač za električna vozila ne pumpa gume (VIDEO)

Novosti Online

16. 06. 2019. u 23:07

ЧЕМУ ОВО СЛУЖИ?: Жена збуњена што пуњач за електрична возила не пумпа гуме (ВИДЕО)

Print screen Youtube

Benzinske pumpe se prilagođavaju novoj tehnologiji, ali izgleda da i mušterijama treba neko vreme da se naviknu na drugačije aparate

PRELAZAK auto-industrije sa benzinaca i dizelaša na elektroautomobile neće biti jednostavan, kako za proizvođače, tako i za vozače.


Pročitajte još: GRAĐEVINAC OČITAO LEKCIJU: Rekao da svako može biti “influenser” i sada ga prati 430 hiljada ljudi


Svedoci smo da jedna proverena i više od veka stara tehnologija ustupa mesto novoj, koja polako osvaja automobilsko tržište. Tranzicioni period trajaće bar nekoliko decenija, a za to vreme vozači će se postepeno privikavati na automobile na električni pogon.


Dokle god voze modele sa benzinskim i dizel motorima, vlasnici ovih automobila ne moraju nužno da znaju kako funkcionišu punjači za električna vozila kojih je sve više na benzinskim pumpama širom sveta, ali je važno da budu svesni njihovog postojanja i njihove funkcije.


Pročitajte još: Otvorili joj glavu da odstrane tumor, a otkrili neočekivanog gosta (FOTO)


U suprotnom, viđaćemo smešne scene na stanicama, poput ove iz Velike Britanije kada je jedna žena pokušala da dopumpa gume pomoću punjača za elektroautomobile. A kada je shvatila da joj to ne polazi za rukom sa električnim "CCS Combo 2" priključkom, nije odustala - pokušala je sa drugim, "CHAdeMO" elektropunjačem.


(b92.net)


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Deda Radovan i Kompanija

17.06.2019. 14:41

Ocigledno je auto dosao u pogresne ruke. Zena je nepismena, pa zato nije procitala uputstvo kako se upravlja i odrzava auto.