ČAK I ZA VREME NAJVEĆIH GUŽVI, NEMA KAŠNJENJA U ISPORUCI TEHNIKE

Promo

07. 12. 2021. u 13:00

JEDAN od najvećih problema sa kojim se suočavaju kupci bele tehnike širom Srbije je – kašnjenje u isporuci kupljene robe.

ЧАК И ЗА ВРЕМЕ НАЈВЕЋИХ ГУЖВИ, НЕМА КАШЊЕЊА У ИСПОРУЦИ ТЕХНИКЕ

Foto: Tehnomanija

Rok isporuke robe iz asortimana bele tehnike se najčešće kreće u rasponu od 3 do 15 dana, a i ako uspete da se sa prodavcem preciznije dogovorite oko datuma isporuke niko vam ne garantuje da će kupljeni uređaj do vas zaista stići dogovorenog dana. Zato je važno gde kupujete tehniku.

Prioritetna isporuka je usluga koju kompanija Gigatron već nekoliko meseci nudi kupcima bele tehnike. Kupcima uređaja iz asortimana bele tehnike, odnosno korisnicima usluge Prioritetna isporuka, Gigatron garantuje da će isporuka kupljene robe biti izvršena ugovorenog dana. U slučaju kašnjenja isporuke, Gigatron će kupcu vratiti dvostruko veći novčani iznos u odnosu na iznos koji je kupac platio na ime isporuke.

Foto: Tehnomanija

Gigatron može da se pohvali da je u toku Crnog petka, tačnije u periodu od sedam dana, obavljeno preko 5.500 prioritetnih isporuka, od kojih nijedna nije zakasnila.

Korak dalje, u smeru dobre poslovne prakse i zadovoljstva kupaca, predstavlja i mogućnost osiguranja kupljenih uređaja od slučajne štete ili krađe, kao i mogućnost osiguranja produžene garancije nakon isteka proizvođačke garancije odnosno zakonske saobraznosti, a sve to po vrlo povoljnim uslovima.

Tradicionalno, najveći izbor bele tehnike, televizora, telefona, računara i druge potrošačke čeka vas na Gigatron internet prodavnici, kao i u Gigatron Megastore prodajnim objektima koji, pored izuzetno bogatog asortimana, nude i prostran parking, najiskusnije osoblje i sve ostalo što će vaše iskustvo kupovine učiniti istinski dobrim.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZELENE VEŠTINE U LJUDSKIM RESURSIMA: Zaštitimo životnu sredinu kroz svoj rad