SIVASPOR BOLJE IGRA NA STRANI: Konji prijala smena trenera

O. M.

11. 12. 2023. u 10:30

SIVASPOR gostuje Konji u 15. kolu turske Superlige. Utakmica se igra od 18 časova na Gradskom stadionu u Konji.

СИВАСПОР БОЉЕ ИГРА НА СТРАНИ: Коњи пријала смена тренера

Foto: Profimedia

Ovo je susret ekipa sa dna tabele, domaći tim je prvi "iznad crte" sa istim brojem bodova koliko ima sedamnaestoplasirani Samsun, dok je Sivas dve pozicije iznad današnjeg rivala i ima samo bod više.

Konja je prošle godine bila najprijatnije iznenađenje prvenstva, ali ove godine "anadolijski orlovi" ne liče na sebe.

Čini se da je smena Aleksandra Stanojevića donela pomak na bolje, pošto je njegov naslednik Hakan Keleš od preuzimanja ekipe izgubio samo jedan meč i to od Trabzona koji je samo nekoliko dana pre toga naneo i prvo poraz u sezoni Fenerbahčeu, ali Konja je i dalje u opasnoj zoni.

S druge strane, Sivaspor igra sve lošije. Oni su doduše pre četiri dana savladali trećeligaša Arnavutkoj u Kupu sa 2:1, ali su u prvenstvu vezali četiri utakmice bez pobede. Njihov adut u ovoj utakmici je gostujući teren pošto je Siva ekipa koja je u gostima osvojila deset od svojih 15 bodova ove sezone.

Pored toga, u poslednje vreme su dosta bolji od Konje u međusobnim susretima, naročito na strani gde nisu izgubili od aprila 2018. godine (dve pobede i tri nerešene).

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 3+ (kvota 1,90)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu - rat koji je u toku je doveo da se zbivanja iz tih država prate iz minuta u minut, uživo, a na svakih pet minuta pojavi se nova informacija koja izazove veliku pažnju. Sport je neodvojiv deo života, pa i tokom ratnih zbivanja, a upravo je jedna sportska vest rastužila ovog ponedeljka Ukrajince.

29. 04. 2024. u 14:24

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave