BARSA PREBOLELA PORAZ U "EL KLASIKU" Šahtjor bolje igra na strani nego u "svom" Hamburgu

O. M.

07. 11. 2023. u 12:32 >> 12:32

BARSELONA gostuje Šahtjoru u četvrtom kolu Lige šampion. Utakmica se igra na stadionu "Folkspark" u Hamburgu od 18.45.

БАРСА ПРЕБОЛЕЛА ПОРАЗ У ЕЛ КЛАСИКУ Шахтјор боље игра на страни него у свом Хамбургу

FOTO: Tanjug/AP

Šampion Španije je prvi u grupi H sa maksimalnim učinkom od devet bodova. U prošlom kolu na Monžuiku savladali su današnjeg protivnika sa 2:1. Pobedom u ovom meču, ekipa iz španske pokrajine Katalonije obezbedila bi plasman u drugu fazu, a vrlo verovatno i prvo mesto.

Što se tiče domaćeg takmičenja, odbrana titule u La ligi nije baš počela najidealnije za Ćavijeve izabranike, ali ima još dosta da se igra. Barselona je pre tri dana pobedila na gostovanju Real Sosijedadu golom Arauha u drugom minutu nadoknade izgubljenog vremena ali je nedelju dana pre toga izgubila u "El klasiku" od madridskog Reala.

Barselona je ove sezone neporažena u gostima, a poslednji put na strani su izgubili od Selte, poslednjeg dana prethodne sezone La lige.

Šahtjor je, zbog rata u Ukrajini, domaćin na neutralnom terenu u Hamburgu. U prvoj utakmici ugostili su Porto i izgubili sa 3:1, a sva četiri gola pala su u razmaku od 21 minut, između osmog i 29. Jedinu pobedu ostvarili su u gostima protiv Antverpena i to nakon preokreta pošto su Belgijanci vodili sa 2:0, a meč je završen pobedom "rudara" od 3:2.

U prvenstvu Ukrajine ide im mnogo bolje. Pre četiri dana su u derbiju savladali kijevski Dinamo i to kao gosti na stadionu Valerija Lobanovkog (1:0). Istina, nedavno su izgubili od Vorskle sa 2:1 u Lavovu gde kao domaćini igraju svoje utakmice u prvenstvu. Trenutno su četvrti na tabeli sa tri boda manje od lidera Krivbasa, ali imaju dve utakmice manje.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: GG&II1+ (kvota 2,00)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu