NA KIPRU REVANŠ SAMO FORMALNOST: Đurgarden siguran putnik u Ligu konferencija

M.T.

23. 08. 2022. u 11:59

Kipranima će biti potrebno čudo posle ubedljivog poraza u prvom meču.

НА КИПРУ РЕВАНШ САМО ФОРМАЛНОСТ: Ђургарден сигуран путник у Лигу конференција

Foto: Profimedia

Fudbaleri APOEL-a sutra će od 18 sati dočekati švedski Đurgarden u plej-ofu kvalifikacija za plasman u Ligu konferencija, a skoro se može reći da je ovaj meč samo formalnost posle ubedljivog trijumfa Đurgardena u Švedskoj pre nedelju dana.

Đurgarden je tada slavio sa 3:0 u prilično otvorenom meču, a Kiprani nisu uspeli da ublaže poraz ni uprkos činjenici da su od 71. minuta imali igrača više pošto je isključen Šuler. Jednostavno, Đurgarden je pred svojim navijačima iskoristio svaku priliku koja mu se ukazala i na Kipar stigao sa ozbiljnom prednošću za revanš.

Prvi meč bio je praktično pokazatelj fantastične forme Đurgardena koji već tri meseca ne zna za poraz i koji je u punoj formi pošto je prvenstvo Švedske u punom jeku. To se videlo gotovo u svakom trenutku u prvoj utakmici. Đurgarden je prethodnog vikenda u domaćem prvenstvu odigrao 2:2 sa Varbergom i zbog tog remija je pao na treću poziciju sa bodom zaostatka za drugoplasiranim Hamarbijem, dok Haken na prvoj poziciji ima tri boda više.

Na drugoj strani, videlo se u igri APOEL-a da prvenstvo Kipra još nije počelo zbog velikih vrućina i da ekipi nedostaju utakmice pošto kvalifikacije u Ligi konferencija jednostavno nisu bile dovoljne za postizanje forme.

APOEL je uspeo da u prve dve runde kvalifikacija protiv bugarskog Boteva i azerbejdžanskog Kizilhara ne primi gol svih 360 minuta, ali je Đurgarden u potpunosti izbušio odbranu kiparske ekipe.

Zbog toga će APOEL-u u revanšu zaista biti potrebno čudo, ali kada se uzmu u obzir igre koje je tim trenera Sofronisa Avgustija do sad prikazao, ne deluje da Kiprani to zaista i mogu da učine. Čak ni vrućina, na koju švedski tim sigurno nije navikao, neće biti od velike pomoći protiv Đurgardena koji je ipak kvalitetniji protivnik.

Zbog svega toga, pobeda prolaz gostiju u Ligu konferencija se uopšte i ne dovodi u pitanje i jedina je dilema da li će Đurgarden zapinjati da i na Kipru upiše pobedu ili će se zadovoljiti i remijem. U svakom slučaju, švedski tim je već viđen putnik u Ligu konferencija, dok će APOEL igrati samo za častan oproštaj od ovogodišnjih kvalifikacija.

Samo za čitaoce NovostiTip AdmiralBet je spremio specijalni paket dobrodošlice. Klikom na link OVDE ili na bilo koji od banera, registrujte se i uzmite 1000 Freebeta bez DEPOSITA. Uživajte u klađenju bez rizika, neka prvi put bude na nas! Da bi ste dobili Freebet morate verifikovati svoj nalog. 


Freebet se dodeljuje najkasnije sutradan do 12h i traje 72h od dodele!
REGISTRUJ SE!

NAŠ TIP: GG (kvota 1,82)

TIP ZA HRABRIJE: 2 (kvota 3)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri