"Konji" stižu u prestnonicu na megdan "lavovima"!

V.D.

12. 08. 2022. u 11:33

VEČERAS od 21 čas u danskoj prestonici videćemo okršaj između domaćeg Kopenhagena i Randersa

Коњи стижу у престноницу на мегдан лавовима!

Foto: Profimedia

U okviru petog kola Superlige Danske videćemo derbi kola na "Parken" stadionu. 

Fudbaleri Kopenhagena imaju polovičan učinak u prethodne četiri utakmice u prvenstvu. Domaćin je ostvario dva poraza i isto toliko pobeda, poslednju u prošlom kolu kod kuće protiv Bronbija (4:1). Trenutno imaju šest bodova i nalaze se na petom mestu na tabeli.

Sa druge strane gosti iz Randersa nisu izgubili nijedan meč od starta sezone, imaju tri vezana remija i trijumf nad Horsensom u prvom kolu minimalnim rezultatom. Isto kao i njihov večerašnji rival sakupili su šest bodova i nalaze se poziciju ispod "lavova".

Izabranike trenera Jesa Torupa očekuje već u utorak možda i meč sezone protiv turskog Trabzona u okviru plej-ofa za plasman u Ligu šampiona.

Verujemo da bi pobeda prijala domaćinu kako bi u što boljem raspoloženju dočekao meč sa turskim šampionom ali svakako neće imati lak zadatak jer gosti ne dolaze sa belom zastavicom.

Kopenhagen je letos napustio jedan od najboljih igrača ekipe Jens Stage koji je prešao u Verder za četiri miliona evra. Dobar posao je odrađen sa otkupom Lukasa Leragera i Denisa Vavra koji su prehtodnu sezonu proveli u redovima Danskog šampiona a produžena je i pozajmica sjajnog brzonog dvadesetogodinjaka Mohameda Daramija. Inače on je prodat Ajaksu prošlog leta za 12 miliona evra ali je ostao na kaljenju u Danskoj.

U minulom međusobnom duelu "lavovi" su bili bolji od "konjanika" sa 2:0 ali su pre toga na istom ovom stadionu izgubili minimalnim rezultatom od gostiju iz Randersa.

Ipak, večeras očekujemo pobedu domaćih.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,47)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PUBLIKA JE OSTALA U ŠOKU: Ruski as je reagovao kao niko nikada posle poraza (VIDEO)