MEČ SEZONE ZA ŠUMARE! Saznajemo li drugog putnika u elitu?

V.D.

03. 05. 2022. u 10:53

VEČERAS od 20 časova u zaostalom meču 33. kola engleskog Čempionšipa na "Vitaliti stadionu" očekuje nas duel između Bornmuta i Notingem Foresta.

МЕЧ СЕЗОНЕ ЗА ШУМАРЕ! Сазнајемо ли другог путника у елиту?

Profimedia

Još samo dva kola su ostala do kraja Čempionšipa. Fulam je već obezbedio plasman u Premijer ligu a naš Aleksandar Mitrović je sinoć došao do 43. gola u sezoni i postao najbolji strelac Čempionšipa u istoriji.

U preostala dva kola dobićemo i drugog putnika u viši rang. Bornmut je na drugoj poziciji na tabeli i ima tri boda prednosti u odnosu na Notingem Forest. "Trešnjice" i "šumari" će u direktnom duelu odlučivati o tome koji klub će se plasirati u Premijer ligu.

Profimedia

Notingem je u malo boljoj formi i ima više pobeda u poslednje vreme. "Trešnjice" igraju na domaćem terenu, na ruku im ide i bodovna prednost koju imaju u odnosu na svog rivala.

U ovom trenutku oba tima imaju istu gol razliku. U slučaju da pobedi Notingem Forest, oba tima imaće isti broj bodova, ali će bivši prvak Evrope zbog bolje gol razlike biti na drugoj poziciji.

Ako Bornmut pobedi pridružiće se Fulamu, dok će gosti kroz plej-of morati da traže plasman u Premijer ligu koji čekaju pune 23 godine.

Utakmica ima isti značaj za oba tima. Finiš je sezone i pravo na kiks ne dolazi u obzir. Večerašnji domaćin je u prvom delu sezone slavio sa 1:2 ali je sada ulog mnogo veći.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,85)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba