SANIRANA HAVARIJA U ALIBUNARU: Zamenom kompletne mreže rešen problem vodosnabdevanja

J.J.Baljak

19. 03. 2021. u 12:59

VODOVODNA mreža u Vinogradarskoj ulici u Alibunaru kompletno je zamenenja, čime je trajno rešeno pitanje nesmetanog vodosnabdevanja stanovnika te ulice.

САНИРАНА ХАВАРИЈА У АЛИБУНАРУ: Заменом комплетне мреже решен проблем водоснабдевања

Foto: JKP Univerzal

Naime, prethodnih dana došlo je do havarije, koju su radnici JKP „Univerzal“ brzo sanirali, ali se u blizini javila nova, koja je pretila da poplavi put, zbog čega je zamena kompletne mreže bila jedino rešenje.

- Nova mreža, u dužini 110 metara, je od plastike i garantuje kvalitetnije vodosnabdevanje na ovoj deonici. Takođe, izmestili smo i sve postojeće priključke – kažu u „Univerzalu“, zahvaljujući se meštanima na strpljenju.

Oni ističu da će uraditi sve što je u njihovoj nadležnosti da se ulica, posle ovih intervencija, vrati u prvobitno stanje.

Takođe, najavljuju da će u skladu sa svojim mogućnostima nastaviti sa rekonstrukcijom delova dotrajale vodovodne mreže, na kojoj često dolazi do havarija i to na istim mestima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

DODELJUJU I NAGRADU „ANDRIJA ČIKIĆ“: U Smederevu se održava takmičenje pijanista, jedno od priznanja posvećeno dečaku ubijenom u Ribnikaru