JOŠ 112 POZITIVNIH REZULTATA: Epidemija korone u Jablaničkom okrugu

I. M.

11. 08. 2022. u 12:28

Zavod za javno zdravlje u Leskovcu je, u poslednja 24 časa, dobio još 361 rezultat testova osoba koje su uzorkovane na virus korona, a pozitivan nalaz stigao je za 112 pacijenata.

ЈОШ 112 ПОЗИТИВНИХ РЕЗУЛТАТА: Епидемија короне у Јабланичком округу

Foto: I.M.

Zaraza ovim virusom laboratorijski je potvrđena kod 69 od 238 Leskovčana. Vlasotince ima 22, Lebane 13, a Bojnik i Medveđa po četiri novoobolela.

Među njima su 36 nezaposlenih i 29 zaposlenih osoba, 32 penzionera, sedam učenika, petoro dece i tri studenta, a trenutno se čeka na rezultate za još pet osoba koje su prethodnih dana uzorkovane u zdravstvenim ustanovama okruga.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

VLADIKA PETAR II Petrović NJegoš bio je i ostao upamćen kao vrlo harizmatična ličnost, markantni vladar, ali i duboko prosvetljena misaona figura o čemu svedoče njegova znamenita književna dela. Iako su u usmenoj tradiciji i pisanoj istoriji njegov lik i delo opšte poznati, neki bitni detalji iz njegovog života slabo su poznati.

08. 12. 2022. u 18:51

Komentari (0)

NOVI POTRESNI DETALJI O VILISOVOJ BOLESTI: Kao da im sve više izmiče, porodica se moli za čudo