INCIDENT NA NOVOSADSKOM KEJU: Pijan verbalno napao spasioca

Lj. P.

16. 07. 2021. u 09:03

NA novosadskom kupalištu Štrand u četvrtak uveče oko 19.30 časova došlo je do nemilog događaja koji se na sreću zbog brze reakcije spasilačke službe i policije nije pretvorio u veći incident.

ИНЦИДЕНТ НА НОВОСАДСКОМ КЕЈУ: Пијан вербално напао спасиоца

Foto: N. Karlić

Naime, kako su saopštili iz JKP „Gradsko zelenilo“ koje upravlja Štrandom, spasilačka služba na plaži tokom osmatranja kupača sa kule, primetila je jednog kupača kako svojim ponašanjem remeti mir u vodi i na plaži, gde najčešće borave najmlađi sugrađani.

- Kako pravila nalažu upozoren je pištaljkom da ne čini to, na šta je kupač burno reagovao, verbalno napao spasioca, a zatim i fizički nasrnuo popevši se na spasilačku kulu – kažu u „Zelenilu“. - Mladić je prema proceni spasilaca bio u vidno alkoholisanom stanju, spasilačka služba je uspela da ga savlada i sačeka da dođe policija, koja je momka izvela sa plaže. Nažalost, svedoci smo ovakvih događaja i još jednom apelujemo na pojedince da u alkoholisanom stanju ne ulaze u vodu zbog svoje i tuđe bezbednosti.

Ovaj događaj je, kako dodaju u ovom preduzeću, uznemirio brojne posetioce na plaži pa ovom prilikom još jednom naglašavaju da su spasilače službe profesionalne i obučene da reaguju u ovakvim situacijama, i da se posetioci na plaži mogu osećati potpuno sigurno.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati