HRVAT PODRŽAO NOVAKA I POSPIŠILA: Teniseri se bude, Rafa i Rodžer ne žele da pomognu!

Novosti online

27. 03. 2021. u 08:14

TENISERI su nezadovoljni, traže promene, sve je više igrača iz Novaka Đokovića i Vaseka Pospišila, pa su izuzetno nervozni u ATP

ХРВАТ ПОДРЖАО НОВАКА И ПОСПИШИЛА: Тенисери се буде, Рафа и Роџер не желе да помогну!

FOTO: AP

Novak Đoković je pokrenuo novu asocijaciju igrača, PTPA, u cilju boljeg tretmana slabije rangiranih igrača, ali nailaze na veliki otpor u ATP.

Kanađanin Vašek Pospišil pre nekoliko dana je napravio skandal na mastersu u Majamiju i tada otkrio da trpi veliki pritisak od strane čelnih ljudi jer on i Đoković žele da ujedine tenisere. 

Pospisil je otkrio javnosti da je bio nervozan jer je predsednik ATP-a urlao na njega sat i po i vređao ga. Nezvanično se spekuliše da je pred velikom grupom igrača, bio nazvan "neznalicom" i "neobrazovanom osobom" zbog čega je istrčao u suzama.

Novak Đoković je javno podržao prijatelja. Oglasio se i Ivo Karlović, koji je javno objavio podršku Novaku i Pospišilu.

- Nije dobro ovo što se na terenu desilo sa Pospišilom. Nisam bio na sastanku, ali po onome što sam čuo od igrača koji su bili tamo, sada je više nego jasno da nam je potrebno udruženje sastavljeno samo od igrača - napisao je Karlović, uz "hešteg" "PTPA".

Nije samo Karlović uz Đokovića, već danima Aleksandar Zverev proziva i kritikuje ATP, navodeći da im je stalo samo do novca a ne do igrača, a pridužio mu se i Andrej Rubljov.

Teniseri su končano otvorili oči i shvatili o čemu Đoković godinama priča, a jasno je da im Rafael Nadal i Rodžer Federer neće pomoći.

(Informer) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati