ĐOKOVIĆEV DRUGAR PRAVIO CIRKUS U MAJAMIJU: Kanađanin namerno gubio poene, psovao ATP, rekao da će da ih tuži, napao verbalno sudiju

Novosti online

25. 03. 2021. u 09:19

KANADSKI teniser Vasek Pospišil, koji je poznat i po tome što podržava organizaciju igrača koja je organizovana od strane Novaka Đokovića, totalno je izgubio živce u meču sa Mekenzijem Mekdonaldom u Majamiju.

ЂОКОВИЋЕВ ДРУГАР ПРАВИО ЦИРКУС У МАЈАМИЈУ: Канађанин намерно губио поене, псовао АТП, рекао да ће да их тужи, напао вербално судију

Foto: Printskrin

On je prozivao sudiju i ATP, lomio i bacao reket, te gubio namerno poene.

Čitava situacija je "načeta" krajem osmog gema kada je, čini se, Pospišil namerno ispucao lopticu van terena i izgubio gem.

U narednom gemu je dobio opomenu, a zatim je polomio reket nakon čega je sudija morao ponovo da reaguje. Kanađanin je nastavio da baca reket ka svojoj klupi, a onda je ponovo sa namerom izgubio poen i arbitar ga je još jednom kaznio, što je za epilog imalo izgubljen set za nervoznog tenisera.

Vasek se otvorio sudiji i rekao da je predsednik ATP vikao na njega sat i po vremena na sastanku. Sudija ga je upitao šta on ima sa tim i zašto to sve govori pred kamerama.

Ipak, Kanađanin nije mogao da se umiri, nastavio je da psuje u pauzi, a onda je nastavio konverzaciju sa sudijom.

- Ako ćeš još jednom da me kazniš, biće mi drago da tužim ovu organizaciju - rekao je Pospišil.

Na kraju, uspeo je da se smiri, čak i da dobije drugi set, ali nije uspeo da trijumfuje.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!