KIRJOS (OPET) UDARIO PO NOVAKU: "Frici, uzeću medicinski tajm-aut"

Novosti online

14. 02. 2021. u 09:04

NIK Kirjos je oličenje zagriženosti i zavisti, a to se trudi da pokaže na svakom koraku.

КИРЈОС (ОПЕТ) УДАРИО ПО НОВАКУ: Фрици, узећу медицински тајм-аут

Foto: EPA-EFE/DEAN LEWINS

Australijanac je završio takmičenje na Australijan openu i u dublu, ali redovno koristi priliku da na bilo koji način napadne Novaka Đokovića. Možda bi i stigao dalje na turniru kada bi manje mislio o Srbinu, a više o svojoj igri. 

Teniski klovn osetio je potrebu da se oglasi o povredi Novaka Đokovića u duelu sa Tejlorom Fricom. Kao i obično Kirjos je iskoristio društvene mreže i u stilu "tastatura ratnika" iskoristio objavu Tejlora Frica kako bi ponovo prozvao našeg tenisera. 

Fric je u svojoj objavi napisao:

"Težak način da se sve završi na Australijan openu. Bio sam tako blizu nečeg velikog pošto sam se borio najbolje što sam mogao. Prejak je bio Novak na kraju, nadam se da će uskoro biti bolje što se tiče povrede. Hvala svima na podršci, sledi povratak na posao", napisao je Fric.

Kirjos je iz nepoznatog razloga osetio potrebu da se umeša, pa je podrugljivo napisao:

"Uzeću medicinski tajm-aut Frici, vrlo brzo, vraćam se za dva sata", napisao je ironično, verovatno aludirajući na Novakov uzimanje medicinskog tajm-auta u tom meču, kada je otišao na tretman u svlačionicu.

FOTO: Printskrin/Instagram

Tekst potpisa

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

sedi1

14.02.2021. 11:11

... vidi uvek isto kada je on u pitanju, šarllatan ograničenih teniskih mogućnosti,.. .... svoju nesavršenost prikriva poganim jezikom, a kakvo takvo bogatstvo u lovi,omogućava mu da se z...bava.... ...a i to nekoga zabavlja... SIROTA I...