NADAL KAKVOG NE POZNAJETE: Obožavam žurke, pijem alkohol, a posebno tekilu

Novosti online

06. 12. 2020. u 10:04

ŠPANSKI teniser Rafael Nadal je "najmisteriozniji" od tenisera "velike trojke" i o njegovom privatnom životu se možda i najmanje zna.

НАДАЛ КАКВОГ НЕ ПОЗНАЈЕТЕ: Обожавам журке, пијем алкохол, а посебно текилу

Rafael Nadal foto: EPA

Važi za mirnog i povučenog van terena, a prvi put je otkrio nepoznate stvari koji govore da je to možda samo privid!

Gostujući na jednoj španskoj televiziji Rafael Nadal šokirao je svoje navijače i sportski svet pošto je otkrio da voli žurke i zabave, iako to niko ne bi rekao za njega.

- Obožavam žurke! Naravno, pijem i alkohom, posebno tekilu - rekao je Nadal.

- Dobra stvar je što se jako dobro kontrolišem. Pa ja nikad reket na terenu nisam bacio, umeren sam u svemu, ali ima jedna stvar zbog koje ne mogu da se kontrolišem.Znate šta je to? Čokolada! - iskreno je odgovorio španski teniser.

Navikli smo da Rafael Nadal daje šture odgovore nakon osvajanja turnira, nikada u njima nema mnogo "mesa", dok nikada nije bilo incidentnih situacija, svađa...

Vodi miran život, a umesto žurki ipak bira mirno veče uz film, sa suprugom Ćiskom.

- Plakao sam kao beba kada sam gledao Titanik. Teško mi je pao i trenutak kada Mufasa gine u 'Kralju lavova'. Često plačem kada gledam filmove, mogli ste da primetite...

- Volim i dobru muziku. Bio sam na nekoliko koncerata Hulija Iglesijasa, ali... Volim da slušam i Šakiru. Ipak, tenis je takav sport, zbog čestih putovanja i mnogo obaveza nemam dovoljno vremena za odlazak na koncerte - naveo je španski teniser.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Komentari (2)

Gorki

06.12.2020. 13:26

Шта ће сад ови са Еуроспорта? Праве од њега и Федерера мајке Терезе. Мораће и за ово да уведу неку награду како би је могао добити Надал.