"ĐOKOVIĆ NIKADA NEĆE BITI POPULARAN KO FEDERER I NADAL": Novakova najveća kritičarka ponovo udarila na Srbina

Novosti online

19. 09. 2023. u 18:55

NEKADA prva teniserka sveta u Dublu, Rene Stabs na zanimljiv način poručila je da se divi Novaku Đokoviću, poredivši njegovu želju za trijumfom sa opsesijom.

ЂОКОВИЋ НИКАДА НЕЋЕ БИТИ ПОПУЛАРАН КО ФЕДЕРЕР И НАДАЛ: Новакова највећа критичарка поново ударила на Србина

Foto: Profimedia

Australijanka koja je glasno kritikovala Novaka Đokovića kada mu je u bio zabranjen ulaz u Melburn, često je govorila negativno o Srbinu.

Nakon što je Novak osvojio 22. grend slem trofej poručila je da je njegova pobeda neregularna, a Srbe je nazivala genocidnim narodom. Potom joj je nedavno zasmetao način na koji je Đoković pobedio Alkaraza, a sada je ponovo govorila o Srbinu.

- Đoković je figura o kojoj ljudi imaju podeljena mišljenja, ali za mene kao bivšu profesionalku i nekoga ko gleda tenis jako dugo… Jednostavno moramo da budemo oduševljeni njegovom sposobnošću da nikada ne odustaje. Nemilosrdan je, rekla je 52-godišnja Stabs.

Ona smatra da Novak nikada neće dostići popularnost Rafe i Rodžera.

- Mislim da su i Rodžer i Rafa bili personifikacije želje za pobedom, ali Novak je u tom smislu opsesivan, i to se vidi. Želi da ostvari što bolje brojeve jer zna da u svetu nikada neće biti popularan kao Rodžer i Rafa, rekla je ona...

BONUS VIDEO: NOVAKU JE JOŠ SAMO OVO OSTALO - Sa ovih pet stvari Đoković će biti nedostižan za sve

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu