NAJBOLJI SU - "MUSKETARI": Proglašeni najuspešniji sportisti Kraljeva u 2021. godini

G. ĆIROVIĆ

18. 01. 2022. u 12:45

U TRADICIONALNOJ anketi Sportskog saveza Kraljeva, za najbolju ekipu grada na Ibru u protekloj godini proglašen je Odbojkaški klub „Ribnica“. Popularni „musketari“ osvojili su nacionalni Kup i tako ovaj pehar vratili u grad na Ibru posle više od četiri decenije.

НАЈБОЉИ СУ - МУСКЕТАРИ: Проглашени најуспешнији спортисти Краљева у 2021. години

OSS

Priznanje najboljeg sportiste u prošloj godini pripalo je kapitenu „Ribnice“ Ivanu Todoroviću, dok je biciklistkinja „Metalca“ Jelena Erić proglašena za najbolju sportistkinju.

U juniorskoj konkurenciji najbolji je mladi bokser Uroš Čingelić, kod kadeta kajakaš „Ibra“ Vuk Bazić, njegova klupska drugarica Anja Bogdanović i rukometašica „Metalca“ Dunja Radević, a među pionirima Irina Jovanović, biciklistkinja „Metalca“, i Ignjat Đoković, kajakaš „Studenice“.

Najbolji trener je Miloš Simojlović, šef stručnog štaba „Ribnice“, a najuspešniji sportski radnik Rajko Čubrić iz Biciklističkog kluba „Metalac“.

Na prigodnoj svečanosti specijalna priznanja za doprinos razvoju sporta biće dodeljena Dejanu Jablanoviću, Petru Popoviću, košarkašici Neveni Jovanović i odbojkašici Mini Popović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna