NISMO OTIŠLI NA IZLET: Crno-beli gostuju Buržu u 10. kolu Evrokupa

G. K.

14. 12. 2020. u 19:10

JESU crno-beli osigurali top 16 fazu, ali to nipošto ne znači da u Francusku na današnji susret sa ekipom Burža u 10. kolu Evrokupa (20.45) idu bez želje za pobedom, koja bi mogla da im bude veoma bitna u konačnom poretku na tabeli.

НИСМО ОТИШЛИ НА ИЗЛЕТ:  Црно-бели гостују Буржу у 10. колу Еврокупа

Foto: M. Vukadinović

Oba kluba su na skoru 5-3, uz utakmicu manje. Burž je srpskom predstavniku u Beogradu naneo jedan od najtežih poraza (76:89), koji je bio "poguban" za Vladu Šćepanovića, kojeg je upravo posle tog meča na klupi zamenio Sašo Filipovski.

- Ovo je do sada najbitniji duel u Evrokupu. Znamo da je važna utakmica i daćemo sve od sebe. Potrošili smo mnogo energije na prošloj utakmici u ABA ligi i pre svega se nadam da ćemo imati dobro putovanje jer je put veoma težak. Burž ima odličnog trenera (Savo Vučević), koji više godina radi tamo, igrači se dobro poznaju i znaju da se izvuku iz situacija koje su naizgled problematične. Mi ne idemo na ekskurziju, već da pokušamo da pobedimo - naglasio je Filipovski.

Burž, čije su odlične partije ove sezone, kako u Evropi tako i u domaćem prvenstvu, za mnoge veliko iznenađenje, kao lider predvodi srpski košarkaš i bivši igrač crno-belih Danilo Anđušić koji je sa prosečno 18,1 poenom po meču posle Erika Grina iz Bahčešehira drugi najbolji strelac Evrokupa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a