DA LI JE BOJKOT UTAKMICA UVOD U KRAJ SEZONE: Lejkersi i Klipersi glasali za prekid, Lebron napustio sastanak

Novosti online

27. 08. 2020. u 10:59

MILVOKI Baksi su bojkotovali utkamicu sa Orlandom u znak protesta protiv rasne nejednakosti i brutalnosti policije prema Afroamerikancima.

ДА ЛИ ЈЕ БОЈКОТ УТАКМИЦА УВОД У КРАЈ СЕЗОНЕ: Лејкерси и Клиперси гласали за прекид, Леброн напустио састанак

foto: EPA

Ekipa Medžika nije želela da prihvati pobedu službenim rezultatom. NBA liga je odložila ceo takmičarski dan... I sada se postavlja pitanje da li je ovo početak otkazivanja ostatka sezone i upražnjeno mesto prvaka?

Prema analitičaru i poznavaocu okolnosti u NBA ligi Deviju Mileru, timovi razmatraju mogućnost da se spakuju i odu kući. Oni su o tome već razgovarali na sastanku u Orlandu.

Sastanak su vodili Kris Pol i Endri Iguodala. Lebron Džejms je rekao je da želi da vidi više akcije i učešća vlasnika franšiza u svemu ovome. On je kasnije zbog oštre diskusnije i većine glasova da se plej-of nastavi (protiv bili samo Lejkersi i Klipersi) napustio sastanak, a za njim su pošli i igrači oba tima iz Los Anđelesa.

Inače, zvezda Lejkersa je među prvima podigla glas zbog policijske represije nad Afroamerikancem pre nekoliko dana u Vinskonsiju. Lebron se zapitao: Dokle više policijske brutalnosti i širenja rasne neravnopravnosti?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati