POJAČANJE ZA "FURIJU" NA OI: Rodrigez se vraća u reprezentaciju Španije u Tokiju?

Tanjug

31. 07. 2020. u 19:05 >> 19:09

KOŠARKAŠ Olimpije iz Milana Serhio Rodrigez mogao bi da se vrati u reprezentaciju Španije sledeće godine na Olimpijskim igrama u Tokiju.

ПОЈАЧАЊЕ ЗА ФУРИЈУ НА ОИ: Родригез се враћа у репрезентацију Шпаније у Токију?

Foto: EPA

Legendarni plejmejker prošle godine propustio je Svetsko prvenstvo u Kini, kada su Španci postali šampioni, a kao razlog tada je naveo je da želi da provede više vremena sa svojom porodicom i da se oporavi od naporne i teške sezone u CSKA.

- Uvek sa govorio da sam repezentaciji uvek na raspolaganju, ali prošle godine bio je bio težak trenutak i za mene lično i za sport. Verovao sam da je najbolje i za mene i za nacionalni tim, da ne budem deo te priče - rekao je Rodrigez u video izjavi za zvanični "Tviter" nalog reprezentacije Španije.

On je dodao da je bilo neverovatno gledati kako španski tim uživa igrajući na SP u Kini.

- Reprezentacija je radila dobar posao i ja sam bio mogućnosti da se povučem i odmorim. Kada uđete u profesionalnu rutinu, veoma je teško da prepoznate trenutak kada treba da zastanete i napravite predah. To mi je pomoglo da sagledam celu sezonu na najbolji mogući način, ali kad god je moguće, želim d a budem deo reprezantacije - rekao je Rodrigez.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!