NIŠTA JOŠ NIJE DOGOVORENO: ABA liga zahteva od Dubaija da pojača finansijsku ponudu

Novosti online

12. 03. 2024. u 18:47

ODRŽANA je ovog utorka sednica Skupštine ABA lige na kojoj je tema bio Dubai, tačnije ulazak ovog kluba u regionalno takmičenje.

НИШТА ЈОШ НИЈЕ ДОГОВОРЕНО: АБА лига захтева од Дубаија да појача финансијску понуду

FOTO: AP

Ipak, nije doneta nikakva odluka, a kako saznaje "Mozzartsport" sve je prolongirano zbog toga što Abaligaši traže više novca od onog koji je ponuđen.

Predstavnici KK Dubai su izašli sa ponudom od 1.500.000 evra koliko bi podelili svi klubovi tokom učešća ovog tima na Jadranu. To se ekipama koje se takmiče u ABA ligi nije svidelo, pa su zatražili da tim iz Ujedinjenih Arapskih Emirata naredne nedelje izađe sa unosnijom ponudom.

Vredi pomenuti da pravo glasa imaju Partizan, Crvena zvezda, Cedevita Olimpija, Budućnost, Zadar, Cibona, Mega, FMP, Krka, Igokea i Mornar.

Takođe, nije doneta ni odluka da li bi u slučaju ulaska Dubaija u ligi učestvovalo 15 ili 16 klubova.

Ostaje da se vidi šta će biti od svega, ali pomenuti timovi su dali rok čelnicima Dubaija da do sledeće nedelje pojačaju ponudu.

BONUS VIDEO: NESTVARNA SCENA: Kad je u halu ušao vojni orkestar, "delije" i "grobari" zagrmeli kao jedan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)