LEGENDARNI HRVAT DIGAO GLAS: Zvezda i Partizan imaju najveći benefit od ABA lige, a sad hoće i ovo

Novosti online

06. 03. 2024. u 10:53

LEGENDARNI hrvatski stručnjak Aco Petrović odgovorio je na društvenim mrežama prvom čoveku Partizana Ostoji Mijailoviću, sa kojim se ne slaže oko stava koji je nedavno izneo.

ЛЕГЕНДАРНИ ХРВАТ ДИГАО ГЛАС: Звезда и Партизан имају највећи бенефит од АБА лиге, а сад хоће и ово

FOTO: M. Vukadinović

Naime, tokom Kopaonik biznis foruma, predsednik Partizana je pričao zajedno sa glavnim čelnikom Zvezde Nebojšom Čovićem i tom prilikom govorilo se o raznim temama. Najviše o biznisu, ulaganjima, novčanim sredstvima i svemu što donosi rukovodeća uloga u košarkaškim klubovima najvećih srpskih klubova.

Među temama, našao se ulazak Dubaija u ABA ligu.

- Zastupaću stav da Zvezda i Partizan, koji su podigli ABA ligu, treba da uzmu najviše novca od njihovog ulaska. Mi smo je učinili popularnom, zato je njima zanimljivo. Tu ne smemo da se svađamo, treba da dođemo do zajedničkog finansiranja - rekao je Mijailović okupljenima.

Ostojin stav se nije svideo bivšem hrvatskom košarkašu i treneru Aleksandru Petroviću, pa je odmah reagovao na društvenim mrežama.

- Evo, moj stav je suprotan ovome. I Zvezda i Partizan imaju najveći benefit od ABA lige, jer kroz tu ligu dobijaju ili plasmanom ili pozivnicom igranje u Evroligi. Zato bi veći deo kolača trebalo da pripadne ostalim klubovima u ligi, kako bi postala još jača i interesantnija - napisao je Aco Petrović.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!