REŠENJE NA POMOLU, ILI BRUKA? Pada odluka o sporu ABA i Košarkaške lige Srbije

Novosti online

07. 06. 2023. u 18:05

JEDNA od glavnih košarkaših tema je u Srbiji je ta da se termini ABA lige i KLS poklapaju, pa je veliko pitanje kako će se odigrati utakmice. Ipak, do rešenja bi moglo da dođe.

РЕШЕЊЕ НА ПОМОЛУ, ИЛИ БРУКА? Пада одлука о спору АБА и Кошаркашке лиге Србије

Photo: ABA League j.t.d./Dragana Stjepanović

Naime, kako nezvanično saznaje "Sport klub" za četvrtak je zakazan sastanak čelnih ljudi dva pomenuta takmičenja sa željom da se hitno usaglase termini mečeva za trofej.

Glavna namera je da ljubitelji igre pod obručima ne ostanu uskraćeni za odlične mečeve i da gledaju pravu borbu za titulu.

Iz ABA lige su navodno prihvatili ovaj predlog, tako da ostaje da se vidi šta će biti odlučeno i dogovoreno 8. juna.

Podsetimo, ukoliko FMP ove srede pobedi Megu, finale KLS-a počeće 10. juna. Druga utakmica bi se igrala 13. juna, a eventualna majstorica 16. juna. Ukoliko u polufinalu budu tri utakmice, onda su teremini utakmica za trofej sledeći - 12, 15. i 18. jun.

ABA liga je takođe odredila datume utkamica finala. Serija bi trebalo da počne 12. juna, potom se igra 14. juna, pa 17. je treći meč. Ako dođe do četvrtog i petog susreta oni će na programu biti 19. i 22. juna.

BONUS VIDEO: ONI SU NAŠ PONOS! Posle Đokovića, Jokiću uručeno značajno priznanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVE REČI IRVINGA: Sjajni šuter ismejao američki drim tim