DESETKOVANA ZVEZDA GOSTUJE OLIMPIJAKOSU Ivanović otkrio da li je spreman Fakundo Kampaco

Novosti online

21. 12. 2022. u 16:04

KOŠARKAŠI Crvene zvezde u sredu posle podneva otputovali su u Atinu. Tamo ih u četvrtak čeka meč 15. kola Evrolige sa Olimpijakosom.

ДЕСЕТКОВАНА ЗВЕЗДА ГОСТУЈЕ ОЛИМПИЈАКОСУ Ивановић открио да ли је спреман Факундо Кампацо

FOTO: KK Crvena zvezda

Tim Duška Ivanovića osokoljen odličnim rezultatima u prethodnom periodu putuje u Pirej. Tamo imaju nimalo zahvalan zadatak, igraće protiv prošlogodišnjeg učesnika F4 u Beogradu.

Takođe, Zvezda će biti oslabljena jer za ovaj duel strateg crveno-belih neće moći da računa na Nikolu Ivanovića i Hasana Martina. Dok još uvek nije sigurno hoće li debitovati Fakundo Kampaco zbog problema sa administracijom.

Ivanović je svestan da njegove pulene čeka težak zadatak.

- Olimpijakos je jedan od najjasnijih kandidata za Fajnal for. Poznaju se odlično, igraju po automatizmu, sjajni u odbrani, napadu. Statistički su možda i najbolja ekipa dosad. Biće veoma teško. Ovi momci imaju karakter da svaku žele da pobede, pa ćemo videti, zaključio je Duško Ivanović i dodao da će Nikoli Ivanoviću biti potrebno još vremena da se vrati u sastav.

FOTO: Evroliga

Otkrio je trener Crveno-belih i kakva je situacija sa Kampacom.

- Kampaco je igrač koji ima puno iskustva, pokazao se u Evroligi, ali nije igrao u poslednje vreme dok je bio u Americi, pa će mu biti potrebno vremena da uhvati ritam. U svakom slučaju, nadamo se da će nam pomoći da ostvarimo zacrtane ciljeve. Biće potrebno vremena da se uklopi. Obično se kaže da je ekipa jaka koliko njen najjači i najslabiji igrač. Videćemo, zaključio je trener crveno-belih.

Za meč je spreman Luka Mitrović koji je svestan šta crveno-beli moraju da urade.

- Jedna od najkvalitetnijih ekipa u Evropi, drugu godinu zaredom igraju feonamenalno. Ista baza igrača, dobro se poznaju, znaju i vezanih očiju gde ko stoji. Biće izuzetno teško, čvrsti su u fazi odbrane, pogotovu na domaćem terenu, što pokazuuju i rezultati iz Atine, gde su u prethodnih par kola rešavali pitanje pobednika već u prvom poluvremenu. Znanmo šta nas čeka i spremni ćemo dočekati meč rekao je Mitrović koji se poptuno oporavio od povrede oka.

Ekipa se u petak vraća za Beograd, a svoj poslednji ovogodišnji meč u ABA ligi odigraće u nedelju od 14.30 časova protiv Borca iz Čačka u dvorani „Aleksandar Nikolić“.

Zvezdu čeka najbolji napad Evrolige (86,4 poena po utakmici), dok je odbrana crveno-belih treća najbolja u takmičenju sa 76.6 primljenih poena po meču. Takođe, jedan od ključeva ove utakmice je u zastavljanju ove sezone briljantnog Saše Vezenkova koji je vodeći igrač lige po indeksu (25.9), drugi strelac (19.6 poena) i treći skakač lige (7.3 skoka po meču).

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!