KAD JOKIĆ MELJE, ZA DENVER NEMA ZIME: Nova brutalna MVP partija Srbina (VIDEO)

Novosti online

15. 11. 2021. u 06:32

IGRA Jokić, igra Denver! Kada je Srbin na MVP nivou, nema zime Koloradu.

КАД ЈОКИЋ МЕЉЕ, ЗА ДЕНВЕР НЕМА ЗИМЕ: Нова брутална МВП партија Србина (ВИДЕО)

Tanjug/AP

Nova Nikolina brutalna partija u trijumfu Nagetsa protiv Portlanda - 124:95.

Jokiću je nedostajao po jedan skok i asistencija za 60. tripl-dabl u karijeri u ligaškom delu sezone, a 66. ukupno, računajući i plej-of.

Srbin je bio nepogrešiv u šutu za tri poena (3/3) i sa linije slobodnih bacanja (3/3) i za 27 minuta ubacio je čak 28 poena.

U poslednjoj četvrtini ga je trener Majk Meloun držao na klupi, kako bi ga odmorio, ali i sačuvao od incidenta, kada je i šef struke Nagetsa pogrešio što je držao Srbina u igri sa Majamijem, a sve je bilo rešeno.

Osim Jokića još šestorica košarkaša tima iz Kolorada imala su dvocifreni učinak. Bons Hajland je ubacio 18, Monte Moris 15, Fakundo Kampaco 13, Pi Džej Dozijer i Džamajkl Grin po 12, a Eron Gordon 11 poena.

Gosti iz Oregona igrali su bez najboljeg igrača Demijena Lilarda, a bez njegovog učinka nisu imali šta da traže u Denveru.

Najefikasniji je bio bek Si Džej Mekalum sa 21 poenom, dok je Anferni Simons ubacio 16. Bosanskohercegovački centar Jusuf Nurkić je imao slab meč. Ubacio je samo četiri poena za nešto više od 21 minut, a sakupio je šest skokova. I još jednom potvrdio Denverovu odličnu odluku da izberu Jokića, a puste Nurkića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!