ZNATE, PARTIZAN JE PRVI: Radonjić pred derbi: Izašli smo sa posledicama iz meča sa Asvelom

Novosti online

13. 11. 2021. u 17:35

NEDELjA je rezervisana za prvi ovosezonski košarkaški večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana. Očekivanja od ove utakmice izneo je trener crveno-belih Dejan Radonjić.

ЗНАТЕ, ПАРТИЗАН ЈЕ ПРВИ: Радоњић пред дерби: Изашли смо са последицама из меча са Асвелом

FOTO: KK Mornar/MEDIA Pro

Strateg šampiona ABA lige je svestan kvaliteta rivala. Istakao je i da je dosta njegovih igrača izašlo sa posledicama iz meča sa Asvelom

- Prvi derbi u ovoj sezoni. Svi jako dobro znamo šta nose utakmice Crvene zvezde i Partizana. Mečevi protiv crno-belih imaju svoju specifičnost. Bez obzira na to što je tek početak sezone i što se u novembru ne igraju najvažniji mečevi, uvek je bitno dobro igrati protiv Partizana. Partizan je u ovom trenutku bez poraza i prvi je na tabeli. Mi dočekujemo ovu utakmicu u žestokom ritmu u kome igramo naše mečeve i nakon velike potrošnje nakon utakmice sa Asvelom koja je proizvela da je više igrača izašlo iz nje sa posledicama tako da smo pokušali da iskoristimo ovo vreme na najbolji mogući način da se oporavimo, budemo što spremniji i odigramo dobar meč u nedelju - rekao je Radonjić.

FOTO: KK Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde

Marko Simonović je odigrao mnogo derbija i svestan je da ovakvi duel nose posebnu inspiraciju.

- Igramo meč sa Partizanom, prvi ove sezone. Utakmice u kojima nije važno šta se dešavalo pre toga jer ti dueli nose posebnu inspiraciju i način igranja. Oni su ove sezone oformili iskusan stručni štab i sastav, mešavinu mladih talentovanih igrača, i iskusnih, čak i onih koji su prošle sezone igrali F4 Evrolige i NBA ligu. Imaju dobar start u ABA ligi i skoro odličan u Evrokupu što dovoljno govori kakve su njihove ambicije u ovoj sezoni. Mi smo sa druge strane ponovo u seriji utakmica, odigrali smo težak meč sa Asvelom. Imali smo dva dana da se pripremimo i verujem da ćemo odigrati dobru utakmicu u nedelju pred našim navijačima - zaključio je iskusni krilni košarkaš.

Podsetimo, utakmica Crvena zvezda - Partizan igra se u nedelju od 19 sati u dvorani "Aleksandar Nikolić".

BONUS VIEO: SLOBODNI ASOVI: Mogući transferi koji će promeniti fudbal!

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)