"SRBI SE NE ŠALE!" Jokićeva braća "patroliraju" kamionom, Ameri gledaju u neverici (FOTO)

Novosti online

13. 11. 2021. u 15:24

NIKOLA Jokić i Markif Moris su u sedmici za nama izazvali haos, a bura oko njihovog incidenta se ne smiruje. Toliko, da su sada u centru pažnje i braća MVP-a NBA lige.

СРБИ СЕ НЕ ШАЛЕ! Јокићева браћа патролирају камионом, Амери гледају у неверици (ФОТО)

FOTO: Nebojša Paraušić

Podsetimo, u završnici meča između Denvera i Majamija, Markif Moris je, ničim izazvan, tokom početka kontranapada Nagetsa snažno "uleteo" u telo našeg asa. 

Usledio je, sekund kasnije, nesportski potez srpskog igrača, koji je sa leđa odgurnuo Amerikanca poznatog od ranije po prgavosti na terenu. Isključena su obojica, ali se na tome nije sve završilo.

Na terenu je najratoborniji bio Majamijev as Džimi Batler, koji pretio srpskom centru, potom ga je u hodniku pozivao na tuču, a zatim se oglasio rođeni brat Markifa Morisa, Markus, i sam NBA košarkaš, član Los Anđeles Klipersa.

- Čekao da mi brat okrene leđa. Zapisano, poručio je Markus Moris putem Tvitera.

Na to su reagovala Nikolina braća, Nemanja i Strahinja, a oni su i ovog vikenda u žiži javnosti.

Najpre su "preskočila" meč sa Indijanom, koji je Jokić propustio zbog kazne NBA lige, a onda su se na sinoćnoj utakmici s Atlantom pojavili - u kožnim jaknama.

- Upravo sam pričao sa Jokićevom braćom. Nose kožne stvari. Ne igrajte se s anjima, poručio je američki sportski TV komentator Vik Lombardi.

Ali, nije to jedina stvar vezana za Nikolu, Strahinju i Nemanju Jokića.

Denverom, naime, kruži kamion na čijem zadnjem delu je njihova ogromna fotografija i poruka:

"Sve je to zabavno dok te Jokićeva braća ne sačekaju u svlačionici".

Veliki je broj komentara na ove i slične objave o Jokićima na društvenim mrežama, a američka košarkaška javnost pomno prati "razvoj situacije", pa se jedni smeju zbog informacije da su i Batler i Moris preskočili naredni meč Majamija (zbog vesti da su Jokićeva braća navodno rezervisala karte za tu utakmicu), drugi komentarišu kožne jakne rečima da se "ovi Srbi uopšte ne šale", a treći uživaju u opštoj euforiji u Denveru zbog porodične podrške koju MVP NBA lige ima.


BONUS VIDEO Kako je Beograd dočekao košarkaše koji su u Indijanapolisu dobili i "Drim tim"
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LOŠE VESTI ZA ZVEZDU: Adam Hanga najverovatnije završio sezonu