TEK STIGAO U BUDUĆNOST, A VEĆ IGRA PROTIV ZVEZDE: Jagodić-Kuridža se na startu sezona vraća na mesto uspeha

Novosti online

03. 10. 2021. u 15:52

CRVENA zvezda sutra od 21 sat dočekuje Budućnost u derbiju drugog kola ABA lige, a sigurno da će ovaj meč biti čudan za Marka Jagodića-Kuridžu koji je prošle sezone nosio dres crveno-belih.

ТЕК СТИГАО У БУДУЋНОСТ, А ВЕЋ ИГРА ПРОТИВ ЗВЕЗДЕ: Јагодић-Куриџа се на старту сезона враћа на место успеха

FOTO: KK Budućnost/ABA liga

I ne samo za njega, već i za dvojac iz redova šamipona Jadrana - Nikolu Ivanovića i Luku Mitrovića. Oni su prethodnu sezonu okončali u redovima Podgoričana. Sjajni plejmejker je ukupno osam sezona iz dva mandata bio član tima iz "Morače".

Što se Jagodić-Kuridže tiče sa Crvenom zvezdom je osvojio tripl krunu (Kup Srbije, ABA ligu i prvenstvo Srbije). Ipak, sada je na drugoj strani i učiniće sve da zajedno sa saigračima savlada crveno-bele.

- Igramo utakmicu koja je jedna od težih u sezoni. Znamo svi šta nas očekuje, znamo kakva je ekipa i sigurno da želimo da damo svoj maksimum, da probamo da izvučemo što bolji rezultat. Da vidimo gde smo u odnosu na njih, jer oni su jedna evroligaška ekipa koja je ove godine mnogo uložila, imaju dosta dobrih pojedinaca, biće dobro da se izmerimo sa njima - rekao je Jagodić-Kuridža.

Iskusni košarkaš je istakao da Budućnost ima plan igre kako protiv šampiona, ali zna i da će se Beograđani dosta pitati.

- Imamo naše zamisli kako da igramo utakmicu. Probaćemo naravno da sve to da sprovedemo u delo. Sigurno da na kraju neki trud odbrana i koncentracija moraju da dođu do izražaja. I sve to ne mora da znači da ćemo da pobedimo. Moramo da damo sve od sebe - zaključio je ovaj 34-godišnjak.

Utakmica Crvena zvezda - Budućnost igra se sutra od 21 sat u dvorani "Aleksandar Nikolić".

BONUS VIDEO: Izjave igrača nakon duela Partizan - Crvena zvezda

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)