TUŽNO JE U OKTOBRU OSTATI BEZ TITULE: Radmilo Ivančević za "Novosti" - Mislio sam da će se dolaskom Stanojevića stvari poboljšati

M. Blažić

27. 10. 2020. u 22:45 >> 22:58

ZVEZDA: Izvolite, priđite. Partizan: Ne, hvala. Nije potrebno.

ТУЖНО ЈЕ У ОКТОБРУ ОСТАТИ БЕЗ ТИТУЛЕ: Радмило Иванчевић за Новости - Мислио сам да ће се доласком Станојевића ствари побољшати

FOTO: VN

Kraći dijalog na relaciji dva najveća srpska kluba bi mogao upravo ovako da izgleda posle 12. prvenstvene runde u kojoj su crveno-beli kiksnuli protiv Javora na svom stadionu, da bi crno-beli dan kasnije u Nišu "riternirali" trećom prvenstvenim porazom potvrdivši još jednom da u ovoj sezoni nemaju kapacitet da se upuste u šampionsku trku. 

Nekadašnji golman Partizana Radmilo Ivančević tvrdi, u razgovoru za "Novosti", da mu kao ni većini onih kojima su crno i belo pri srcu nije jasno šta se trenutno dešava u Humskoj.

"Loše ovo sve izgleda. Da budem iskren mislio sam da će se dolaskom Stanojevića mnoge stvari pokrenuti nabolje. Kao i većina starijih iz moje generacije nisam prisutan na stadionu, ne pojavljujem se tamo, pa ne mogu da znam šta se događa "unutra", konstatovao je Ivančević uz uzdah.

Odgledao je iskusni fudbalski radnik utakmicu u Nišu putem malog ekrana i definitivno shvatio da ova ekipa Partizana nema "štofa" za šampionsko odelo.

"Ovo su zaista neverovatne oscilacije. Ekipa konstantno ide od sjaja do očaja. Meni je to potpuno nerazumljivo, stvarno ne znam kako bih to mogao da objasnim s obzirom na to da nisam najbolje upućen šta se dešava, a jasno je da se nešto dešava".

Bajbek i Svetozar Marković u Nišu / Foto FK Partizan

Tekst potpisa

Devet bodova zaostatka za večitim rivalom posle 12 odigranih kola ne ostavlja mnogo prostora čak ni za maštu.

"Neophodno je uvek gajiti optimizam, ali realno to je gotovo. Svi dobro poznajemo našu ligu, jasno je da i jedan kiks skupo košta, a Partizan ih je imao nekoliko. To sve izgleda pogubno za armiju pravih navijača Partizana, a nama starijima je valjda teže da razumemo sve ovo. Tužno je kad izgubiš titulu u oktobru".

Optimizam koji je potrebno gajiti po Ivančevićevim rečima u ovom momentu nije realan.

"Kada sam ja branio imali smo posni period što se titule tiče od čak 11 godina. Ipak, to su bile druge okolnosti, veće zemlja i liga. Ovo sada baš ne miriše na dobro, ne usuđujem se da prognoziram dokle će trajati", skeptično je zaključio nekadašnji čuvar mreže crno-belih s kraja sedamdesetih.    

IGRA FUDBAL I SA 70 GODINA!

FUDBAL je život Radmila Ivančevića, čak i u osmoj deceniji života i to ne samo pored terena već i na njemu!


" Instruktor sam u FSS, imam školu fudbala u Aranđelovcu, a često i zaigram na terenu. Nekada sam u polju, nekada branim, nemam problem ni sa jednom od te dve varijante. Volim da kažem: Hvala bogu ja još mogu", nasmejao se Ivančević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)