ZVEZDA 10/10: Crveno-beli pobedili i Napredak, Falćineli i Ivanić srušili Kruševljane (VIDEO)

Č. V.

04. 10. 2020. u 17:35 >> 19:52

FUDBALERI Crvene zvezde ostvarili su i desetu pobedu iz isto toliko mečeva u Superligi Srbije, pošto su bili bolji od Napretka sa 3:0 na svom terenu.

ЗВЕЗДА 10/10: Црвено-бели победили и Напредак, Фалћинели и Иванић срушили Крушевљане (ВИДЕО)

Foto Printskrin

Osokoljeni zbog plasmana u Ligu Evrope crveno-beli su krenuli od starta agresivno krenuli ka golu Kruševljana i poveli su već u 1. minutu. Odlično je Ivanić proigrao Falćinelija, ovaj je obišao Ostojića i pogodio praznu mrežu. Bio je to četvrti gol Italijana u prvenstvu.

Nastavila je Zvezda da napada, pa je ubrzo prednost duplirana. Ovoga puta je Ivanić bio strelac, a asistent Milan Gajić.

Mogli su izabranici Dejana Stankovića da postignu još neki gol do odlska na odmor, ali u tome nisu uspeli.

U nastavku susreta su gosti zaigrali bolje i iz takve igre dobili su priliku da smanje rezultat. Mladi Eraković je skrivio jedanaesterac. Ipak, Mrkić je pogodio prečku i propustio priliku da uvede neizvesnost u utakmicu.

Kada se propusti takva šansa obično stigne kazna. Tako je bilo i ovoga puta. Spiridonović je ušao u kazneni prostor rivala, bio je oboren i sudija Jovanović je po drugi put na utakmici pokazao na belu tačku. Siguran egzekutor je bio Ivanić i tako stavio tačku na ovaj susret.

Zvezda je posle 10 kola maksimalna i ima 30 bodova, dok je Napredak na 19. mestu sa pet bodova.

C. zvezda: Popović - Gajić, Milunović, Eraković, Gobeljić - Nikolić, Kanga - Gavrić, Ivanić, Katai - Falćineli.

Napredak: Ostojić - Stević, Mršić, Marinković - Kostić, Rašković - Milošev, Kočić, Spremo - Mrkić, Milunović.

90. MINUT - Kraj utakmice!

79. MINUT - Malo je nedostajalo da se Ben upiše u strelce. Ipak, njegov pokušaj je zaustavio odlični golman Ostojić.

75. MINUT - Odličnu priliku propustio je Spiridonović da se upiše u strelce. Inače, krilni fudbaler je fauliran prilikom penala koji je u gol pretvorio Ivanić.

71. MINUT - Zvezda je sa bele tačke povećala na 3:0. Drugi gol na meču postigao je Ivanić.

63. MINUT - Mrkić je pogodio prečku iz penala, koji je opravdano dosuđen, nakon što je Eraković srušio upravo igrača koji nije bio precizan.

55. MINUT - Malo je nedostajalo da Zvezda dođe do trćeg pogotka. Udarac Ivanića je izblokirao jedan igrač gostiju i izbio loptu u korner.

46. MINUT - Na stratu drugog dela čak tri izmene u Zvezdi. Na terenu su se našli Njegoš Petrović, Srđan Spiridonović i El Fardu Ben, a teren su napustili Katai, Falćineli i Kanga.

DRUGO POLUVREME:

45. MINUT - Kraj prvog poluvremena!

43. MINUT - Malo je nedostajalo da Ivanić postigne drugi gol na meču, u tome ga je sprečio odlični Ostojić.

40. MINUT - Katai je pokušao iz slobodnog udarca da savlada Ostojića. Lopta je na kraju završila pored stative.

38. MINUT - Oprobao je udarac i Luka Milunović. Odličnom intervencijom se istakao Popović.

33. MINUT - Crveno-beli su dobili korner nakon dobrog udarca Kange. Intervenisao je golman gostiju. Nakon udarca iz ugla probao je i Gavrić - od svega novi korner za Zvezdu.

27. MINUT - Zanimljiv pokušaj Marka Gobeljića. Tukao je kapiten Zvezde na ovoj utakmici sa nekih 30 metara. Ipak, pravo u ruke Ostojića.

25. MINUT - prva ozbiljnija prilika za goste. Dobro je šutirao Spremo iz slobodnog udarca, ali je lopta otišla malo iznad prečke.

17. MINUT - Probao je Milunović posle jedne obijene lopte da savlada Ostojića. Ipak, ni on nije bio precizan.

12. MINUT - Pokušavaju gosti da igraju na polovini rivala, no neuspevaju da zaprete Popoviću, koji je do sada bio bez posla.

9. MINUT - Novi gol Mirka Ivanića. Sjajno je Katai uposlio Gajića, ovaj vratio loptu Ivaniću, a vezista Zvezde je lako zatresao mrežu Kruševljana.

7. MINUT - Nema mnogo uzbuđenja od kada su crveno-beli poveli. Pokušao je još samo Veljko Nikolić, ali je njegov udarac završio visoko preko gola.

1. MINUT - Falćineli je pogodio. Italijan je umakao odbrani. Obišao golmana gostiju i pogodio praznu mrežu za vođstvo domaćina, već na startu meča.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju