IGRAJU ZA RAJU, NE ZANEMARAJU TAKTIKU: Zvezda posebno ponosna na jednu stvar

Z. Ćorović

19. 03. 2024. u 20:58

IGRAJU za raju a ne zanemaruju taktiku. Atraktivan i lep fudbal demonstrira Crvena zvezda ovog proleća pa su i njeni navijači počeli su da dolaze na "Marakanu" u sve većem broju.

ИГРАЈУ ЗА РАЈУ, НЕ ЗАНЕМАРАЈУ ТАКТИКУ: Звезда посебно поносна на једну ствар

FOTO: M. Vukadinović

Vladan Milojević fino skokckao ekipu i počeo iz nje da izvlači prave stvari, lako uočljive. Golovi su česti, raspucao se Šerif, Ivanić, Kanga i Hvang vezu po terenu, Katai ponovo oduševljava svojim majstorijama... Crveno-beli su preuzeli prvu poziciju na tabeli posle serije odličnih partija koje su se svidele njenim pristalicama.

Brojke kažu da je Zvezdu na njenom stadionu na prethodne četiri utakmice u prvenstvu pratilo 107.140 navijača, prosečno 26.785.. Kada se krene redom, protiv Voždovca bilo ih je 26.340, pa sa Čukaričkim 14.348. Svakako, najveća poseta bila je u 172. večitom derbiju kada se tražila karta više pa je na tribinama stadiona "Rajko Mitić" bilo 48.211 gledalaca.  Na poslednjoj utakmici i rapsodiji protiv Radničkog iz Kragujevca prisustvovao je 18. 241 navijač.

Prava fešta očekuje se i u subotu (19.00) kada će Zvezda na "Marakani" dočekati ruskog prvaka Zenita u prijateljskom meču. Ulaz je besplatan.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave