SRBIJO, DŽABA SI SE NADALA! Selektor Nemačke precrtao zvezdu Bajerna zbog Aleksandra Pavlovića

Novosti online

12. 03. 2024. u 11:30

U ponedeljak se pojavila informacija da će Julijan Nagelsman, selektor Nemačke, pozvati Aleksandra Pavlovića već za mečeve u martu.

СРБИЈО, ЏАБА СИ СЕ НАДАЛА! Селектор Немачке прецртао звезду Бајерна због Александра Павловића

FOTO: Tanjug/AP

Tokom istog dana javio se Leon Gorecka, saigrač talentovanog veziste minhenskog Bajerna, i savetovao mu da izabere "pancere."

Nepuna 24 sata kasnije, Bild na prvoj strani donosi ekskluzivnu informaciju da je 19-godišnjak prihvatio da obuče dres zemlje u kojoj je rođen.

To znači da je Srbija izgubila Aleksandra Pavlovića.

- Prema informacijama Bilda, nacionalni selektor Julijan Nagelsman u naredna dva prijateljska susreta igraće bez jedne od Bajernovih zvezda Leona Gorecke! Ova odluka predstavlja ozbiljno iznenađenje, jer Gorecka je počeo da se vraća u formu. Ipak, on neće učestvovati u važnim probnim mečevima protiv Francuske (23. mart) i Holandije (26. mart), a umesto njega šansu će dobiti njegov mlađi saigrač Aleksandar Pavlović - stoji u tekstu najtiražnijeg lista Evrope.

Dalje se navodi:

- Ovo je takođe važan signal srpskom savezu, koji se i dalje bori za dragulj Bajerna. Podsetimo. Pavlovićev otac je iz Srbije, pa bi on mogao da izabere i Srbiju. Ali ovaj potez Nagelsmana definitivno ga približava Nemačkoj.

Na kraju da pojasnimo: Čak i da provede na terenu po 90 minuta protiv Francuske i Holandije, Aleksandar Pavlović i dalje će moći da promeni odluku i zaigra za drugi nacionalni tim. Pravila Fife kažu da svaki igrač ispod 21 godine može da odigra tri utakmice za neku seniorsku selekciju pre nego što se predomisli. Tek četvrta ga definitivno vezuje za određenu reprezentaciju.

Ali da se ne nadamo i ne lažemo uzalud, ovo je izgubljena bitka, to je valjda svima jasno...

Bonus video: Nesvakidašnja scena, "ujedinili" se "grobari" i "delije" posle derbija

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SLAVIMO VELIKU SREDU: Šta ne sme da se radi i KO DANAS FARBA jaja