IZMIŠLJOTINA! Hitna reakcija UEFA, oglasio se Hrvat i razrešio dilemu

Novosti online

17. 08. 2023. u 11:42

Italijanski list "Korijere delo sport" objavio je senzacionalnu informaciju da klubovi iz Saudijske Arabije žele "proboj" u UEFA Ligu šampiona, što je već izazvalo veliko negodovanje navijača evropskih klubova.

ИЗМИШЉОТИНА! Хитна реакција УЕФА, огласио се Хрват и разрешио дилему

Foto: EPA-EFE/LAURENT GILLIERON

To bi bio sportski i fudbalski presedan, do koga neće doći, jer je stigao demanti iz Niona. 

Funkcioner UEFA Zvonimir Boban brzopotezno se oglasio po tom pitanju. Legendarni Hrvat je odbacio da bi saudijski klub mogao da igra u elitnom takmičenju, pripisavši takve tvrdnje ludilu i potpunoj izmišljotini. Pre toga je "Kalčo e financa" preneo da su Saudijci počeli pregovore sa UEFA da od 2025. godine vidimo tamošnjeg šampiona u Ligi šampiona.

– Suluda izmišljotina. Ozbiljni novinari i novinske kuće nas pitaju da li je nešto istina ili nije, ne lupaju ovakve gluposti – udario je Boban po Italijanima.

Senzacionalna vest iz Italije: Saudijci počeli pregovore sa UEFA, od 2025. dobijaju klub u Ligi šampiona?!

Boban je podsetio na reči predsednika Aleksandera Čeferina da u UEFA takmičenjima mogu da igraju samo evropske ekipe.

– Ligu šampiona, kao i sva UEFA takmičenja, igraće samo evropski klubovi, to je predsednik Čeferin rekao 100 puta. Izgleda da nije lako slušati i napisati istinu, ali u takvom ludilu živimo. Ili bolje reći, neki žive – završio je Boban.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)