JAKO MI JE DRAGO ZBOG TOGA: Barak Bahar posebno oduševljen jednim detaljem tokom priprema

Tanjug

29. 06. 2023. u 22:57

Crvena zvezda je i u drugom prijateljskom meču u sklopu priprema za novu sezonu ostvarila pobedu i savladala banjalučki Borac sa 2:0, a trener "crveno-belih" Barak Bahar bio je zadovoljan igrom cele ekipe, posebno mladih igračia.

ЈАКО МИ ЈЕ ДРАГО ЗБОГ ТОГА: Барак Бахар посебно одушевљен једним детаљем током припрема

FOTO: FK Crvena zvezda

- Radimo veoma jako, visok je intenzitet treninga, i vidim da su nekim igračima "teške noge", tako da sam morao malo i da ih odmaram. Svakako, bolja utakmica nego prethodna, i rival je bio na većem nivou. Vidno je da napredujemo, stvarali smo šanse i bićemo sve bolji kako vreme bude odmicalo, rekao je Bahar posle utakmice za klupski sajt.

U prvom planu su danas bili mladi igrači, strelci Mitrović i Lučić, kao i asistenti Mijatović i Šljivić.

- Mladi igrači vredno rade, i to mi je drago, jer nije dovoljno samo da budeš talentovan. Moraš i da budeš vredan. Svakako, reč je o talentovanim momcima koji su budućnost kluba. Zahvalio bih se i navijačima na podršci, bili su sjajni, vidim da gde god da igramo imamo podršku, zaključio je Bahar.

BONUS VIDEO: Geri Lineker: Džud Belingem je pravi vođa, napravio je sjajan potez

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)