SITI DREŠI KESU ZA HRVATA: "Građani za transfer spremili 100 miliona

Tanjug

25. 06. 2023. u 13:09

ČELNICI Mančester sitija ponudili su Lajpcigu 90 miliona evra plus bonusi za hrvatskog fudbalskog reprezentativca Joška Gvardiola, prenosi "Skaj Nemačka".

СИТИ ДРЕШИ КЕСУ ЗА ХРВАТА: Грађани за трансфер спремили 100 милиона

FOTO: Tanjug/AP

Mladi defanzivac je u Lajpcig stigao 2021. godine iz zagrebačkog Dinama za 18,8 miliona evra. Klub iz Zagreba će dobiti 20 odsto od narednog transfera ovog 21-godišnjaka.

U slučaju da bundesligaš prihvati ovu ponudu visina transfera bi mogla da dostigne najmanje 100 miliona evra, a Gvardiol bi postao najskuplji odbrambeni igrač u istoriji fudbala.

"Skaj Nemačka" navodi da je sjajni štoper dogovorio lične uslove ugovora sa Mančester sitijem, a očekuje se da se narednih dana dva kluba usaglase oko visine obeštećenja.

Hrvatski fudbaler ima ugovor sa Lajpcigom do 30. juna 2027. godine. Gvardiol je prošle sezone odigrao 42 meča za Lajpcig i postigao je tri gola.

BONUS VIDEO: ŠAMPIONSKA ŽURKA NA MARAKANI: Crvena zvezda je (ponovo) šampion Srbije

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)