ŽELIMO FINALE ZA KLUPSKU ISTORIJU : Radoslav Batak, trener Vojvodine, optimista pred utakmicu polufinala kupa Srbije sa Čukaričkim

S.B.

16. 05. 2023. u 12:16

ODMERAVANjE u polufinalu Kupa Srbije, u kom u sredu, 17. maja (18.30) na stadionu „Karađorđe“ dočekuju Čukarički, za fudbalere Vojvodine je najvažnija utakmica u sezoni.

ЖЕЛИМО ФИНАЛЕ ЗА КЛУПСКУ ИСТОРИЈУ : Радослав Батак, тренер Војводине, оптимиста пред утакмицу полуфинала купа Србије са Чукаричким

S.B.

To je danas u razgovoru sa novinarima istakao Radoslav Batak, trener Vojvodine, naglasivši da je i pored prethodna dva uzastopna poraza u prvenstvenim duelima od Čukaričkog i Crvene zvezde, njegov tim bliži cilju.

– Mnogo je najvažnijih mečeva bilo u sezoni, ali ovaj ima poseban značaj. Želja da uđemo u finale i upišemo se u klupsku istoriju. Vojvodina je osam puta bila finalista i dva puta osvajala trofej. Dakle, svesni smo važnosti i spremni da to pokažemo pred našom publikom. U svaku utakmicu ulazimo ozbiljno, kako i dolikuje tradiciji kluba. U prethodna dva meča pokazali smo mnogo više dobrih, nego loših stvari. Bili smo bolji rival od Čukaričkog, ali načinili dve greške koje su nas koštale. U meču sa Zvezdom smo bili konkurentni, imali dobre šanse.. namera je da primenimo i ponovimo dobre stvari, broj grešaka svedemo na minimum i prođemo u finale- kaže Batak.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!