PARTIZAN I ZVEZDA DOBILI RIVALE: Zvezda protiv dužnika, Partizan protiv "brazilske kolonije"

Novosti online

02. 08. 2022. u 13:58

ŽREBOM u Nionu određeno je i ko će biti potencijalni rivali u plej-ofu za Ligu Evrope.

ПАРТИЗАН И ЗВЕЗДА ДОБИЛИ РИВАЛЕ: Звезда против дужника, Партизан против бразилске колоније

FOTO: M. Vukadinović

Zvezda će, u slučaju da Pjunik napravi iznenađenje i plasira se u plej-of fazu Lige šampiona, igrati protiv poraženog iz duela  Šerif - Plzenj. Dok će Partizan, ukoliko pobedi AEK, igrati protiv Dnjepra.

Krenimo redom, Partizan naspram sebe ima ukrajinski tim, najvredniji fudbaler je napadač Artem Dovbik, koji je procenjen na pet miliona evra, vezista Oleksndr Pikhalinok vredi 1,5 miliona, koliko vredi i levi bek Busanelo.

U svojim redovima imaju veliki broj brazilskih igrača, a tu je i jedan Italijan. Crno-beli se sa ukrajinskim timom nisu sastajali.

Ukoliko Crvena zvezda ne bude izborila mesto u plej-ofu kvalifikacija za Ligu šampiona, igraće protiv Šerifa ili Plzenja.

Moldavski predstavnik Šerif dobro je poznat navijačima Crvene zvezde, sastali su se u prethodnoj sezoni. U kvalifikacijama za Ligu šampiona Šerif je u Tiraspolju savladao Zvezdu, a u Beogradu su igrali 1:1.

Mečevi plej-ofa Lige Evrope na programu su 18. i 25. avgusta. Prvi potencijalni meč na programu bi bio u Beogradu, a revanš u Tiraspolju ili Plzenju nedelju dana kasnije.

BONUS VIDEO: Parni valjak u Humskoj

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)