BAJERN ODREDIO CENU ZA LEVANDOVSKOG: Ko želi da odvede Poljaka iz Bavarske, mora da izdvoji pravo malo bogatstvo

Novosti online

10. 07. 2022. u 22:34

NIKAKO da se saga oko Roberta Levandovskog završi. Barselona je uporna da ga dovede, ali Bajern odbija da proda najboljeg igrača.

БАЈЕРН ОДРЕДИО ЦЕНУ ЗА ЛЕВАНДОВСКОГ: Ко жели да одведе Пољака из Баварске, мора да издвоји право мало богатство

Foto: EPA-EFE/SASCHA STEINBACH

Čelnici minhenskog kluba poručili su da poljski fudbalski reprezentativac Robert Levandovski može da pređe u Barselonu za basnoslovnih 70 miliona evra, prenose španski mediji.

Bajern je već odbio nekoliko ponuda katalonskog kluba za poljskog napadača, a španski sajt "Gol" tvrdi da Nemci žele da "dobro naplate transfer" Levandovskog, koji je više puta izjavio da je njegova era u Minhenu završena.

Sjajni golgeter se odmara u Španiji i čeka da se dva kluba dogovore oko obeštećenja. On ima ugovor sa Bajernom do juna naredne godine, ali je mnogo puta već istakao da su njegovi dani u Bavarskoj odbrojani i da ne vidi sebe u dresu slavnog tima. 

FOTO: Tanjug/AP

Cena koju su njegovi poslodavci postavili za usluge najboljeg strelca Bundeslige mogla bi da odbije mnoge interesente, što bi dodatno iznerviralo momka koji svim snagama grebe da napusti Minhen.

Levanvodski (33) je u Bajern stigao 2014. godine iz Dortmunda, a za minhenski klub je odigrao 375 utakmica i postigao je 344 gola.

BONUS VIDEO: Andrade trenirao sa novim saigračima

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

GRCI, BIVŠA BRAĆO, OVO VAM NEĆEMO OPROSTITI: Nemanja Matić besan zbog Kosova poslao brutalnu poruku lažnim prijateljima