"MALO BOLI!" Dejan Stanković otvorio dušu posle poraza Zvezde od Rendžersa u Glazgovu: Žao mi je!

D. N.

10. 03. 2022. u 23:12

CRVENA Zvezda je izgubila prvi meč osmine finala Lige Evropa od Rendžersa, a njen trener, Dejan Stanković, je posle tog duela bio prilično emotivan.

МАЛО БОЛИ! Дејан Станковић отворио душу после пораза Звезде од Ренџерса у Глазгову: Жао ми је!

FOTO: M. Vukadinović

Podsetimo, Glazgov Rendžers je na Ajbroksu pobedio Zvezdu sa 3:0, a strateg srpskog šampiona je, sa terena, za TV Arena sport, izjavio sledeće:

- To je fudbal, to su detalji, sitnice, centimeteri danas... Odigrali smo dobru  utakmicu. Možda smo zaslužili da izgubimo, ali ne ovako. Momci su zaslužili bar gol, ili više. Izašli su hrabro, a primili tri gola, i to iz prekida. Ipak, ubeđen sam da je rezultat previsok. Nisu nas domaćini stavili u problem koliko smo svi mislili, rekao je najpre Stanković.

Gotovo u dahu je dodao:

- Bila je ovo jedna hrabra Zvezda, a žao mi što je previsok rezultat, žao mi je što nismo dali gol, da otvorimo veće mogućnosti u revanšu... Ovako, tri gola iz prekida, malo boli! 

Ističući da su "znali da je Kent dosta brz i napada dubinu", naglasio je da problem, na kraju krajeva, nisu bili prodori rivala po krilu:

- Nije to toliko odlučilo. Mi smo pozadi igrali jedan na jedan, hrabro, jer verujemo jedni drugima, verujemo da možemo. Nije tu bilo nekih kardinalnih grešaka. Ali, znate, gol, poništen gol, inercija utakmice, 50.0000 navijača... Ponese to na svoju stranu. Mi smo, eto, desnu stranu dobro zatvorili, leva je mogla bolje, ali mi i nismo dobili golove iza naših leđa, primili smo ih... da kažem tako, na epizodi. Bili smo ravnopravni, igrali van kućem i stvarno bili ravnopravni. Eto, na kraju, prečka Kange, pa povratni pas Gajića, malo je tu trebalo koncentrcije, mira, imali smo trojicu, četvoricu tu... Ali, mi idemo dalje. Imamo naš put, naše ciljeve. Ako ovakav odnos imamo, mislim da možemo daleko da doguramo, ubeđen je trener Crvene zvezde.

Revanš meč Crvena zvezda - Glazgov Rendžers igra se sledećeg četvrtka od 18.45 na stadionu "Rajko Mitić".

Bonus video: Kada je na Kup Koraća ušao vojni orkestar, "delije" i "grobari" su zagrmeli zajedno

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)